Mattias Edstrom
Medlem
Då många här reser en del äts det en del frukost såklart. Vad är era bästa frukostbuffeér? På vilket hotell? Tänkte själv bidra med mina top 5 frukostar.
1) Grands Veranda, Grand hôtel i Stockholm. Hemlagat, du hittar allt, grym latte och underbar färskpressad juice.
2) Hilton Helsinki Vantaa airport. Då jag oftast kom från Kap Verde och Thaislingor hit fanns det inget bättre än att ta för sig utav diverse mûsslisorter, mörkt fullkornsbröd och fantastisk god juice. Ofast en mycket trevlig personal också.
3) Radisson Blu Gardemoen. Älskar den juicepressen och frukstcentrifugen där man kan pressa juicer av alla dess sorter , ett litet minus dock för sur personal.
4) Hilton Copenhagen. Den underbara morotstårtan var ett hett samtalsämne i besättningen när man någon gång hade en övernattning eller två.
5) Sofitel i Krabi. Hade de erbjudit mer färskpressade alternativ (för mig är färsk/nypressad juice +++) så hade de hamnat på en högre placering. Men en enorm restaurang med flera olika "kök" där man kunde beställa alltifrån mango till salami. En hotellfrukost som mer eller mindre inte saknar något...möjligtvis färsk/nypressad juice. :rolleyes
Måste också säga att frukostbuffén på Landmark Hotel i Bangkok är bra.
Tänkte inte nämna mina sämre upplevelser. Men som ung reste jag en del på charter, många utav hotellen i Grekland erbjöd en sk. kontinental frukost. Yippee !!! veckor med vitt bröd, marmelad, te, kaffe och koncentrat utblandat med kranvatten....*hahaha*
1) Grands Veranda, Grand hôtel i Stockholm. Hemlagat, du hittar allt, grym latte och underbar färskpressad juice.
2) Hilton Helsinki Vantaa airport. Då jag oftast kom från Kap Verde och Thaislingor hit fanns det inget bättre än att ta för sig utav diverse mûsslisorter, mörkt fullkornsbröd och fantastisk god juice. Ofast en mycket trevlig personal också.
3) Radisson Blu Gardemoen. Älskar den juicepressen och frukstcentrifugen där man kan pressa juicer av alla dess sorter , ett litet minus dock för sur personal.
4) Hilton Copenhagen. Den underbara morotstårtan var ett hett samtalsämne i besättningen när man någon gång hade en övernattning eller två.
5) Sofitel i Krabi. Hade de erbjudit mer färskpressade alternativ (för mig är färsk/nypressad juice +++) så hade de hamnat på en högre placering. Men en enorm restaurang med flera olika "kök" där man kunde beställa alltifrån mango till salami. En hotellfrukost som mer eller mindre inte saknar något...möjligtvis färsk/nypressad juice. :rolleyes
Måste också säga att frukostbuffén på Landmark Hotel i Bangkok är bra.
Tänkte inte nämna mina sämre upplevelser. Men som ung reste jag en del på charter, många utav hotellen i Grekland erbjöd en sk. kontinental frukost. Yippee !!! veckor med vitt bröd, marmelad, te, kaffe och koncentrat utblandat med kranvatten....*hahaha*