Svårt att rangordna, det är bara lite känsla som skiljer åt.
1. Hotell Penz, Innsbruck. (INTE Penz West som är ett helt annat hotell). Fantastisk buffé där all är framlagt helt färskt på små fat hela tiden. Givetvis med Sekt och inte champagne...
2. Bayerischer Hof, München. Bordsservering + buffé. Alltid färska jordgubbar och sekt. Gammeldags lyx.
3. Hilton Millenium, Bangkok. Executive lounge som egentligen är hela taket. Bra buffé, kock som gör äggrätter på beställning, godaste förska melonjouicerna någonsin, mycket frukt.
4. Conrad, Istanbul. Executive Lounge. Lite för utsikten men fantastisk kvalitet på maten.
5. Grand Formosa Regent. Herre min je. Gigantiskt utbud. Och väldigt bra.
Bubblare: Hilton Istanbul (loungen för stor och för stökig). Hilton Berlin (något begränsat även om man kan beställa in allt man önskar som inte står framme). Sheraton Taipei, exec lounge (som i princip är en hel våning, riktigt exklusiv känsla).
Alla givetvis med stort urval kaffe-varianter, inte bara blask.