Senaste nytt

Diskussion om bokade Award-bokningar

kexxcream

Medlem
Holy shit! Europa -> Mellan Östern -> Afrika -> Asien -> Europa

Cool resa :D

Därav champagnen ;-)

Trodde först att hon var full, men berättade sen att detta var en del av nya Eurobonus där zoner är på väg bort. Utöver det fick jag veta att man kommer kunna använda 2-4-1 voucher efter deras giltighetstid (också en del av nya Eurobonus). Är 2-4-1 vouchern giltig till 30 januari 2018 så kan du använda den för bokningar till 2019. När giltighetstiden går ut får du inte tillbaka vouchern eller kan ändra bokningen (makes sense).
 

ldmnt

Medlem
Och den landade på endast 70.000 poäng? Går poängen upp till 95.000 om du lyckas boka om ett av flygen till First?
 

Berrsus

Medlem
Det här innebär att det borde gå att göra två flighter inom tredje zon samt att flyga in och ur en tredje zon (Ex BKK-HKG-SIN). :D
 

JacobGBG

Medlem
Det är vä'l bara att ge stående ovation till kexxcream för den bokningen. Förutsätter att du flyger ensam.
 

palmen

Moderator
Det här innebär att det borde gå att göra två flighter inom tredje zon samt att flyga in och ur en tredje zon (Ex BKK-HKG-SIN). :D
Inte säkert att det innebär detta då @kexxcream inte har mer än max 1 stopp i en tredjezon. Men om det stämmer att man får åka valfri "rimlig" väg så borde man ju kunna göra detta.

Fortsätt gärna denna diskussion i den nya tråden jag precis skapade. Väldigt intressant är det helt klart då det förändrar en hel del på vad som kan bli möjligt framöver.
Tillåtet med flera tredjezoner på en SAS Award? | BusinessClass.se forum | 500 000 inlägg om resor
 
Toppen