Senaste nytt

Dining by AMEX för Platinum

Sir Lemon

Medlem
Funderar på att tagga tillbaks från Gold till Platinum igen efter pausen över Corona. Det här kan bli utlösande faktorn. Tror ni man vågar hoppas på ngn mer ICA-rabatt också eller var det en engångsgrej? :)
 

taxvalp

Medlem
Samma här, men lite osäker på hur man ska tolka erbjudandet. Är det så enkelt att det ingår valfri förrätt och likaledes valfri varmrätt (alt den senare i kombination med valfri efterrätt)?

I det finstilta står det inget om någon begränsning utan "ordinarie meny". I sann BC-andra kommer nog snart inlägg med tips på hur man maximerar värdet. Gastrotek Zink har till exempel rätter som är tänkta att dela på och med varsin grillad hängmörad biff på 500 gram (850 kronor) som huvudrätt och kranvatten till maten så ligger man bra till i den tävlingen...
 
Tolkat helt fel då - hade för mig jag läste huvudkortsinnehavare+1 gäst, extrakortsinnehavare+1 gäst. (Precis som på Pontus in the air).
Villkor
Förmånen får utnyttjas en gång per tillfälle per Platinum-konto och är personlig och gäller för kortmedlemmen samt en gäst mellan 25 aug-25 okt 2021. Middagen behöver bokas och utnyttjas inom perioden. Gäller söndag–torsdag på utvalda restauranger.
Förmånen inkluderar två stycken kostnadsfria rätter (förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert) från ordinarie meny för kortmedlemmen och en gäst. Allting övrigt som beställs in av kortmedlemmen och gästen betalas som vanligt i slutet av restaurangbesöket.
Bordsbokning krävs för att kunna utnyttja förmånen via länken i detta mail, det går ej att utnyttja drop-in platser på restaurangerna.

Vid ankomst till restaurangen kommer en administrativ avgift på 0,15 kr att dras på kortmedlemmens American Express-kort.
Om förmånen missbrukas kommer kortmedlemmen att debiteras fullt pris för middagen i efterhand. Förmånen kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Från 2022 gäller förmånen tre gånger per år per Platinum konto och är personlig och gäller för kortmedlemmen samt en gäst. American Express kommunicerar ut när dessa tidsperioder är aktiva.
 
Toppen