Senaste nytt

Chicago-Stockholm SK 946 12 nov inställt

A

Aurora

Guest
Det er ingen selvfølgelighet at SAS "plukket ut" flyet fra ARN til fordel for CPH. Det er spekulative påstander fra brukere her på forumet. Eller sagt på en annen måte: det er den mest negative tolkningen. Det kan være mange årsaker til at flyet gikk til CPH, f.eks teknisk vedlikehold som måtte utbedres i København - og som var overraskende raskt/enkelt å gjøre og dermed kunne settes raskt inn i trafikk igjen.

Er noe med å se på glasset som halvfullt i stedet for halvtomt :) Men det er bare SAS som vet 100% hva og hvorfor.
 
Det vi fick höra vid gate på Arlanda var att en maskin på CPH hade tekniska problem. Från CPH skulle vi få åka med den ordinarie avgången, CPH-ORD. Till slut blev de i alla fall en flight kort över pölen den dagen. Jag blev ju ombonad så jag fick ingen mer info.
 

AABack2ARN

Medlem
SAS får göra vad dom vill - men ersätta passagerarna tycker jag de skall göra likväl. Utan förhalning - vilket förhoppningsvis sker
 

Don Nicce

Medlem
Kan meddela att vi får rättmätig kompensation av SAS. Fick välja på resecheckar eller kontanter in på kontot. Valde det senare. Dock har det dröjt ca 2,5 vecka utan att pengarna har inkommit, men har fått besked om att det ska vara klart om 4-5 dagar.

En fördel med att välja SAS och inte något annat nordiskt bolag som struntar i gällande regelverk ...
 
Toppen