Senaste nytt

Businessclass.se loungen 2023

Status
Stängd för vidare inlägg.

Fredde18

Medlem
Happy 4:th of July!
Hej från Polaris Lounge O’hare Chicago. Ganska folktomt, fick plats för en trevlig 3-rätters lunch med yngste sonen i ”the dining room” direkt.
Inväntar UA944, en 7 månader ung B787-10 till Frankfurt. Ska bli spännande, första gången både på United Polaris class och flygplanstypen!
 

doc

Medlem
God morgon från SAS Lounge i Oslo. Var för trött för att orka hälsa från Arlanda tidigare imorse. Nu kort stopp innan flyget till Milano.

c7059f4201826313f5fd354225134e7e.jpg
 

mrestes

Medlem
Trots ett dåligt rykte var T1 loungen på Dublin inte så tokigt. Varmmat, smörgåsar, verkade inte vara någon gräns på alkohol även om man fick beställa i baren. Ganske mycket folk och inte de skönaste stolarna. Största missen var när jag beställde en Irish Coffee. Lite Baileys, mycket het vatten och en espresso blandades ihop. Och sedan lämnades efter en smakprov konfirmerade min misstanke att det skulle vara riktigt blaskigt.
 
Burgare i Köpenhamn idag. Kanske inte högrev, men funkar. Annars ingen vidare start på semestern, hela familjen på Standy av någon anledning och nu kom besked om 2,5 timmars försening. Kan bli en bra och lång eftermiddag. Tur att det finns något att lugna ner nerverna med i loungen
IMG_0735.jpeg
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen