Senaste nytt

Businessclass.se loungen 2022

Status
Stängd för vidare inlägg.
Hej från Aurora ARN T2.

Första gången här sedan innan virusutbrottet. Jag höll på att missa ingången som nu har en egen gång "runt" restaurangen.

Här finns det kycklingvingar, bacon, friterad fisk, vegschnitzel, potatisbullar samt lite kallskuret och ett par pastasalladvarianter.

Semester i Spanien väntar nu (om än med en mässdag insprängd i schemat).

Edit: Jag glömde nämna att det ju finns gulaschsoppa också. För övrigt var det lugnt på terminalen men kö till incheckningen som inte öppnade förrän 2h29 innan avgångstid. Dock noll före i säkerhetskontrollen när man väl kom dit.
 
Buenos días från Puerta de Alcalá, MAD T2.

Såhär dags serveras bröd, ost och skinka, yoghurt och färdiga smörgåsar. En helt okej vinbar finns, ja klockan har ju passerat fem så varför inte.

Efter 12 timmar i Spanien tar semestern en liten paus för en dagstripp till Amsterdam.
20220706_052818.jpg
 
Goedenavond från KLM Crown Lounge 25 AMS. Premiär för mig här, har varit både i *A-loungen (när den var i bruk) och Aspire-loungen vägg i vägg några gånger, statuslös i Skyteam men affärsklassbiljett med Air Europa gav tillgång till lasagne, annan pasta och annat gott.

Om några timmar fortsätter semestern i Madrid och sedermera roadtrip åt spanska södern till.
20220706_165301.jpg
20220706_165322.jpg


Edit: Det var rätt mycket folk på utsidan, de höll pax i rulltrapporna osv, men väl på övervåningen såg jag en "Sky Priority"-skylt, smet under ett band och fick omedelbart ett "Sir!!!" varpå jag visade boardingkortet och då var det okej. Noll kö, 14 minuter från perrong till lounge (och då gick jag först fel).
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen