Hamburgare på högsta nivå är riktigt gott, dock så krävs det en del av restaurangen både vad gäller råvaror samt hantering. Inte superkomplext att laga till men heller inte helt enkelt.
Pubologi i Stockholm som Agö nämnde är ett bra exempel på en bra lägsta nivå, fast det kan klart bli bättre än så!
Själv är jag relativt kräsen och vill ha burgaren klassisk, men med mycket fräscha tillbehör (dvs. jag är inte favorit av Flippin' Burgers (Stockholm) som många älskar). Köttet är dock en kritisk ingrediens och jag har upptäckt att det handlar väldigt många om hanteringen för att få optimal smak, köttet måste malas optimal tid före värmning/stekning/servering. För nära och köttet smakar ingenting, för lång tid och det blir en marginell sur bismak som inte ska vara där.
Hur man ska få till detta på ett flygplan är över mitt förstånd, vi får hoppas att BA ber Heston Blumenthal om hjälp. Och nej jag är inte bitter att jag aldrig fick testa syreampullerna för att förhöja smaken på maten!!!
Pubologi i Stockholm som Agö nämnde är ett bra exempel på en bra lägsta nivå, fast det kan klart bli bättre än så!
Själv är jag relativt kräsen och vill ha burgaren klassisk, men med mycket fräscha tillbehör (dvs. jag är inte favorit av Flippin' Burgers (Stockholm) som många älskar). Köttet är dock en kritisk ingrediens och jag har upptäckt att det handlar väldigt många om hanteringen för att få optimal smak, köttet måste malas optimal tid före värmning/stekning/servering. För nära och köttet smakar ingenting, för lång tid och det blir en marginell sur bismak som inte ska vara där.
Hur man ska få till detta på ett flygplan är över mitt förstånd, vi får hoppas att BA ber Heston Blumenthal om hjälp. Och nej jag är inte bitter att jag aldrig fick testa syreampullerna för att förhöja smaken på maten!!!