Senaste nytt

Bonusresa (bröllopsresa) Köpenhamn till Miami, september 2023 med Star Alliance

Piffsan

Medlem
Testa cowtool (som rekommenderat ovan) men även att söka ben för ben i SAS egna *A sökning.
Tyvärr väldigt begränsat med platser till MIA överlag och dessutom är destinationen i sig populär att åka till.
Vidare har bolag som ex.vis LH inte släppt sina biz. biljetter ännu, beroende på om du har is i i magen och om voucher gäller kan du avvakta det.
Alternativt boka en back-up resa (som du ev. får använda om vouchern hinner gå ut innan LH släpper biz platser) - sök med utgångspunkt VIE och därefter CPH-VIE - på så sätt kommer du kunna se LH flyg men du måste byta i VIE då married segments. Om du vill boka just nu får du välja mellan två sämre utgångslägen - eco men snabbare alternativt business men byten och ev. övernattning. Om inte annat är det fri avbokning samt att om ni ändå flyger i business har ni tillgång till lounger. Med småbarn kan det därtill vara skönt för dem att ha tid att springa av sig mellan flygningarna.
Vidare får du ringa in och boka men du bör ha flightnummer redo för det är i övrigt lotteri på vem du hamnar hos på SAS EBB. Däremot ska du inte betala för att du ringer in då det inte går att boka online.
Till sist är jag inte påläst vad som gäller för infants (yngre än 2y) för (bonus)-resor i business men det finns det säkert andra på forumet som har bättre koll på.
Lycka till!
 
Toppen