Senaste nytt

Behålla Executive Club Avios som håller på att gå ut

sweflyer

Medlem
Jag flyger inte så mycket oneworld, och under pandemin har det inte blivit något alls. Har ca 40 000 Avios på mitt BAEC. Nu håller mina poäng att gå ut pga inaktivitet.

Känns dumt att låta så pass många poäng bara förfalla. Finns det något enkelt jag kan göra för att behålla poängen på kontot? Är det bästa att bara ta och köpa 1000 poäng eller något? Det mesta utom att flyga är intressant (redan fullt med andra resor under den relevanta perioden)
 

sweflyer

Medlem
Köp något från aliexpress i BA shoppingportal:
https://www.shopping.ba.com/retailers/aliexpress-uk
Använd shoppingportalen, ta en "express" shop så kommer poängen in inom ett par dagar.
Stort tack för tipset! Beställde en liten sak på aliexpress som jag ändå hade kunnat tänka mig att köpa.

Poängen ser ut att ha kommit in. Borde alltså inte vara något som går ut som det ser ut nu (se screenshot) med tanke på att det var mindre än 3 år sedan jag flög oneworld senast (min näst senaste transaktion)?
BARecentTransactions.JPG
 
Ett tips till er som använder booking.com är att gå via https://www.shopping.ba.com/ vilket ger 8 Avios per £1 just nu. Tänk på att påbörja bokningen först efter klicket vidare därifrån, inte tidigare. Sedan bekräfta I portalen efter slutförd bokning. Har många sköna Avios väntandes nu efter bokningar av boenden för en roadtrip i Italien i maj. De bokförs inom 35 dagar efter vistelsen.
 
Toppen