Senaste nytt

Begränsad servering på korta linjer (ex Köpenhamn-Hamburg), vad innebär det i praktiken?

Kris

Medlem
Väcker liv i i den här gamla tråden i stället för skapa en ny.

Försöker lista ut vad som gäller för SAS nuförtiden i samma ämne, ska flyga Berlin-Köpenhamn i Plus. För stod det en notis på meny kortet att det var begränsad servering på korta sträckor, nu kan jag bara se att det står om max tre enheter på visa flyg till Spanien.

Någon som har flygigt någon "kort" sträcka sista tiden och vet hur det är nu? Är väll medveten om att Covid situationen kan ställa till det i dagsläget.

Ät i LH-loungen innan och njut av kaffet ombord
Ladda med bönmos i lufthansas lounge. Faktum är dock att både kaffe OCH te erbjuds. Så det kan bli rejält festligt i kabinen.
 

Spax

Medlem
Jag har flugit Köpenhamn - Gdansk ett par gånger de senaste åren. Bara kaffe och the serveras. Förutom senaste gången då dom inte hade hett vatten. Men då kunde dom fixa fram läsk och vatten. Det märkliga är att i bekräftelsen står det "Måltid ingår" men i PDF i samma mail står det "No meal service". Ambivalent. Oavsett så är det ganska lite som skiljer Eco från Plus på dessa flighter.
 

imartin

Medlem
Flög ARN-CPH-BER nyss i Plus och det var intressant hur mycket service man ändå fick på ARN-CPH benet, och hur lite på benet CPH-BER (dvs, ingenting förrutom kaffe/te) - som tog bara hälften så lång tid att flyga, men samtidigt genererade ungefär dubbla poäng. Fanns ingen priority boarding heller för CPH-BER.
 
Toppen