Per N
Medlem
Tyvärr hann jag inte boka någon resa till Hong Kong under SAS kampanj men det kommer kanske nya chanser. I vilket fall som helst så kan en "jobbig" economy flygning till Hong Kong uppvägas av en trevlig Sunday Brunch med "free flow" Champagne. Tänkte vi kunde starta en tråd om Hong Kongs bästa brunch och information om vilken Champagne som serveras.
Jag har testat Intercontinental, Harbourside där man serverar Perrier Jouet och Conrad, Nicholini's som åtminstone då serverade Louis Roederer. Nu har man bytt till Perrier Jouet vilket jag tycker är en utmärkt standard Champagne. Av dom två så rankar jag Harbourside som etta.
Är det någon som testat Ozone med Dom Perignon eller Clipper Lounge på Mandarin Oriental med Moet Rosé?
Jag har testat Intercontinental, Harbourside där man serverar Perrier Jouet och Conrad, Nicholini's som åtminstone då serverade Louis Roederer. Nu har man bytt till Perrier Jouet vilket jag tycker är en utmärkt standard Champagne. Av dom två så rankar jag Harbourside som etta.
Är det någon som testat Ozone med Dom Perignon eller Clipper Lounge på Mandarin Oriental med Moet Rosé?