Vår A380 var som sagt 45 minuter sent till Hong Kong och vi blev därmed sena där ifrån (imponerande att vända en A380 på 90 minuter).
Väl i Bangkok hamnade vi så långt bort från transfer security som det gick. Fick åka bil i ca 5 minuter och väl genom security så var boardingtiden för nästa flight redan passerad. De hade dock inte börjat boarda ändå så jag tog 5 minuter i loungen, av förklarliga skäl ingen massage. Hade vi landat in tid och på en vettigare gate hade jag haft ca 1h och borde hunnit med massage.
Till Singapore så var det en B777-300ER och jag hade plats precis framför motorn på höger sida. Det är rätt bra tryck i dom och låter en hel del vid start.
Full fart i kabinen då det var en större familj bredvid på mittplatserna där yngre förmågor skulle få mat och underhållas. Besättningen var förbindelse flertalet ggr ouch sågs till dom och Barnett be tedde sig exwmplariskt, inte ett ljud på hela resan.
På denna flight var det tillbaka i Business som gällde, det tar ett tag att ställa om från hur det fungerar i First, snacka om lyxproblem. Blev väldigt glad över att se paeneng på menyn och denna var ju från Bangkok och var mycket bättre.
Vi ankom Singapore i tid och min väska var redan på bandet när jag passerat Immigration, snacka om effektivitet man inte ser hemma. Kan max ha tagit mig 5 minuter från gate till bagagebandet.
I Singapore mötte jag upp
@simon_says91 på kvällen efter att först ha varit förbi mitt hotell och lämnat väskorna.
Blev ett ställe som heter TAP Craft Beer Bar, ligger typ vid Raffles och en pint kostade 10SGD vilket får ses som väldigt billigt. Kan verkligen rekommendera stället, vi var i stort enda västerlänningarna på stället.
Det hela slutade med en icke utnyttjad hotellnatt, åkte direkt från kvällens/nattens nöjen och hämtade väskorna och direkt ut till Changi vid 0415 ungefär. Rätt dyrt med hotell i 7h för att förvara väskor och ett toabesök