Senaste material av Walter

  1. Walter

    SAS förlänger Amex vouchers 2020 från Elite och Premium med 2/3 månader

    Jag har kunnat se tre, nu ska jag ha fyra men ser två. Dock har jag ffyra att jag vid ett tillfälle fick två när en triggades, de kanske har korrigerat detta och råkat ta bort två. Vem vet. Win some loose some. Vanligtvis skulle man ju blivit sur, men nått säger mig att jag triggar två till...
  2. Walter

    SAS förlänger Amex vouchers 2020 från Elite och Premium med 2/3 månader

    Har fått en av 3 vouchers förlängda, kan de vara så att de kör i datumordning från när den triggades? (vet att jag borde lugna mig men... :D)
  3. Walter

    Gratis burgare på Burger King med ditt pass

    Super size me BC-edition.
  4. Walter

    SJ årskort guld

    Den stora skillnaden är väl att det finns enkelsäten på x2000 i förstaklass. (2+1). Det är kanske värt 1000kr per månad?
  5. Walter

    Radisson Royal Park - Coronaåtgärder

    Detta är väl inte ett forum för medicinska frågor utan ett reseforum, känner du dig själv som gäst trygg med dessa åtgärder är det väl tillräckligt.
  6. Walter

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Länder i sig är nog ingen vidare bra kategorisering om du vill räkna ut risken att någon är smittad. Ex är det ju koncentrationen av fall väldigt mycket högre i specifika regioner av Italien och Kina.
  7. Walter

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Flybe går i konkurs och saknar möjlighet att hjälpa strandade resenärer. De nämner inte Corona själva men det minskande resandet lär ju å andra sidan inte ha hjälpt. Stort brittiskt flygbolag kollapsar - Sydsvenskan
  8. Walter

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    För att vara tydlig så var det inte vad jag menade. Det är tragiskt att folk skadas i trafiken. Däremot låter jag inte risken för trafikskador styra mitt resemönster. Gör du?
  9. Walter

    Amex iphone app

    Jag hade också det såg jag nu. mitt huvudkort slutar också på 01, och första siffrorna är väl samma, så har inte reflekterat över att det inte var mitt nummer innan.
  10. Walter

    Amex iphone app

    @Mikael Jones ... såg nu att ditt kortnummer syns i ena bilden ovan? Du kanske vill ta bort den :)
  11. Walter

    Amex iphone app

    @Mikael Jones Varsågod! Sedan är det ju inte säkert att det fungerar lika för alla. Är du säker på att det är ett extrakort du har?
  12. Walter

    Amex iphone app

    Jag har alltid kunnat ha både mitt huvudkort och mitt extrakort på samma konto, både på webben och i appen. Kanske bara är något tillfälligt problem. Vänta lite och ring sedan supporten?
  13. Walter

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Detta hade varit en intressant diskussion men tycker inte att vi behöver bidra till att ta tråden OT. Själv kommer jag nog rynka lite på näsan om mina beställare börjar avboka uppdrag inom Sverige motiverat med Corona (förutsatt att jag inte har symptom eller att ingen på siten har insjuknat)...
  14. Walter

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    @Amund1967 Håller med dig om ditt inlägg! Problemet är ju om dessa åtgärder leder till minskad omsättning vilket i sin tur leder till uppsägningar av samma anställda som företaget menade måna om genom att beordra de att arbeta hemifrån. För oss som gillar att resa kan ju effekterna tex bli...
  15. Walter

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Ett exempel: det dör närmare 3400 personer årligen i den italienska trafiken vilket både är högt relativt andra länder i Europa och värre är att trenden går åt helt fel håll. Ändå är det nog få som före corna skulle låta bli att bila runt i Italien och inga företag som skulle förbjuda anställda...
Toppen