Senaste material av palmen

  1. palmen

    Lufthansa Miles&More lanserar kreditkort i Sverige (MasterCard)

    Jag tror inte det kommer något i samband med en eventuell matchning, men kan nog komma framöver igen om de får till en bättre kundbas än vad de hade tidigare. 600 personer som skaffar kortet är på tok för få. Att många gapar över hur dåligt Skyteam är och att de absolut kommer lämna SAS nu och...
  2. palmen

    Dining by AMEX för Platinum

    Tror att Amex resonerar som så att många i Uppsala som har Amex Platinum/Centurion troligtvis reser en del och sitter inte bara hemma, relativt stor chans att dessa personer ändå passerar Stockholm någon gång på en månad. Om man inte gör det är det bara 40 minuter med tåg att ta sig in till...
  3. palmen

    Dining by AMEX för Platinum

    I Stockholm når du alla restauranger till fot förutom Bockholmen och Ellery, här behövs inte SL kort om man är någorlunda mobil i kroppen. Avgången för 85 kronor är snabbast och går med SJ. Man kan leta fel och orsaker och svära över att Uppsala inte får massa erbjudanden. Kanske är så att...
  4. palmen

    Dining by AMEX för Platinum

    Syftade inte på dig specifikt, men läser man igenom tråden är det återkommande att folk klagar på att saker inte ändras. Men varför betala SL när du kan åka andra tåg för samma pris? Detta är priserna på närmsta avgångar idag.
  5. palmen

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Strikt 2 vid initialt släpp. Sen kan teoretiskt hur många som helst släppas senare. Hänt att det varit 9+ någon enstaka gång men extremt ovanligt. Oftast om det släpps mer är det 2-4 platser till, oftare 2 än fler.
  6. palmen

    Dining by AMEX för Platinum

    Folk klagar så andra sidan också på att det är samma hela tiden. Man kan inte göra alla nöjda, damn if you do, damn if you don't.
  7. palmen

    Trafikvarningstråden

    Hmm, ska passera och har en natt på Heathrow, kanske blir onödigt intressant. Annars får BA boka om till annat bolag om det kaosar ur totalt.
  8. palmen

    Dining by AMEX för Platinum

    Bokade in Ångbåtsbryggan. Finns några restauranger som har fredag och lördags tider tillgängliga.
  9. palmen

    Upp till 10 000 extrapoäng och 5000 statuspoäng på hyrbil med Hertz

    Kostnaden var ca 700 kronor för hyra 3 dagar och få 10k eurobonus poäng. Det var många som drog in åtmimstr en halv miljon poäng under de ca 15 månader detta pågick. Kostnad ca 35k sek.
  10. palmen

    Tips: Boka Lufthansa First med Eurobonus-poäng

    Titta på air canadas sida eller seats.aero Det är gratis och kräver ingen inlogg
  11. palmen

    Möjlighet till lounge i 8h på LHR?

    Åk in till stan istället, 9h på en flygplats är mer eller mindre aldrig värt, om man inte sitter typ i en First lounge eller liknande.
  12. palmen

    Lägga in Eurobonuskort i Skyteam bokning efter 1 sep?

    Högst troligt inte då massa system lär behöva kopplas ihop. Finns ingen anledning att redan nu lägga in, bättre vänta till efter skiftet.
  13. palmen

    Sista SAS-Star Alliance flighten?

    Nej, SAS lämnar den 31a augusti och from 1 september är det skyteam, inga flighter stannar kvar som Star Alliance. När SAS väl har målat pm och städat undan allt det står Star Alliance på är väl en annan sak. Planen har ju fortfarande Star Alliance målning och stickers och gissar det hänger...
  14. palmen

    Resor med öl

    Mycket nyheter, själv har man bytt Ica mot Bryssel, 21 smäller det...
Toppen