Senaste material av jonhen

  1. J

    En mardröm: glömt passet eller utgånget pass

    Ett par dagar sedan skulle jag checka in på SK946. Automaten frågar efter visumdetaljer och jag börjar leta i mitt pass. Bläddrar bland alla sidor i säkert över 2 minuter innan jag kommer ihåg att mitt visum är stämplat i mitt gamla pass som jag har glömt i USA. Jag är kvar i Sverige än. Sådana...
  2. J

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Någon som har förslag på bra MR från DFW? Kommer förmodligen ligga på runt 70 000 poäng någon månad före det nollställs i Juni och då är det "bara" 20 000 kvar till diamond. Jag är rätt härdad: positioneringsflight, shorthaul, longhaul är allt OK. Enbart helger. Tanken slog mig att göra MR...
  3. J

    Kan vi besöka alla världens länder 2016? (Karta)

    Guam kan bockas av, om det nu inte är inräknat i USA.
  4. J

    SPG Guld/Diamond

    Uppdatering: Nådde gränsen för platinum-challenge igår och fick status uppdaterad direkt. Härligt!
  5. J

    Lite sent ute med APIS...

    Jag gjorde exakt samma sak förra veckan. Bokade en resa onsdagen, fyllde i APIS torsdag kväll och åkte ARN-ORD på söndag eftermiddag. Stötte inte på några problem.
  6. J

    SPG Guld/Diamond

    Precis mailat om challenge. Nyss haft 13 nätter hos Sheraton så jag bakdaterade startdatum 2 veckor. Hoppas det går igenom!
  7. J

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    Resan borjade pa Arlanda och pa genomgaende biljett pa bokning via SAS.
  8. J

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    Hej pa er, Sondagen vecka 47 hade jag ett anslutande United-flyg i Newark som skulle ta mig vidare inrikes i USA. Flighten blev installd och jag blev ombokad till en annan flight nastfoljande dag. United bokade in mig pa hotell och gav mig aven 2-3 st maltidsvouchers. Tyvarr blev flighten...
  9. J

    First hotels och Elite-kampanjer nov-dec (750 resp. 1000 EB Extrapoäng per natt)

    Tack for denna! Jag har en kommande vistelse pa Elite i slutet av november som jag bokade i borjan av manaden. Har mailat Elite och fragat om jag kan fa poang for den.
  10. J

    SAS ny kabin till Kina & Hong Kong?

    Igår på SK964 (OY-KBI) nämnde jag för en av flygvärdinnorna att "det var synd man inte fick åka med nya kabinen". Detta var på vägen ut från planet men jag hann höra att hon hade faktiskt väntat sig nya kabinen, men av någon anledning så blev det gamla.
  11. J

    Fredagstråden™

    Fredagskvällen tillbringades i LH439. Läckert *A målat.
  12. J

    Guld till 2018 med Air Berlin

    Jag fick samma felmeddelande igår men idag provade jag på nytt och registreringen gick igenom. Pröva igen :)
  13. J

    [Business class] Stockholm-Phuket, Koh Samui T/R, Turkish Airlines, från 14.100 SEK inkl. skatter

    Fick inte ens upp resultatet på ITA Software - var tvungen att lägga till IST och BKK i advanced routing codes. Skit bakom spakarna.. Tack för hjälpen!
  14. J

    [Business class] Stockholm-Phuket, Koh Samui T/R, Turkish Airlines, från 14.100 SEK inkl. skatter

    Hur gör jag om jag vill boka ARN-HKT? Verkar inte kunna hitta resan online, å andra sidan är jag långt ifrån en ITA Matrix expert.. Dr. Miles, du gör ett enormt jobb med att lägga upp alla deals så vi dödliga kan hitta grymma priser utan att klicka oss vilse i cyberrymden. Tack för det.
  15. J

    Plötsligt händer det...Uppgradering!

    I maj reste jag med en kollega DFW-FRA bokad i Lufthansa economy. Sitter själv på EBB men kollegan på EBG. Planet var några timmar försenat och vid incheckning blev vi uppgraderade till business. En fantastisk upplevelse som verkligen satte pricken över i:et på min blott andra vistelse i USA..
Toppen