Senaste material av Johnnyboy

  1. J

    SAS Award med 30% rabatt (även USA)! Boka senast 17 oktober, 1 november - 31 mars 2023

    Går det att ändra befintlig bokning utan att tappa bokningen och få det lägre priset applicerat?
  2. J

    SAS - det här har ni gjort bra™!

    Försenat flyg dag 1, inskickat formulär om försening och rätt till ersättning. Svar dag 3. Pengarna på kontot dag 5. Kanske dags att köpa en trisslott?
  3. J

    Dubbla Best Western poäng 6/12 till 6/2-2022

    Hyfsade priser utomlands för poängen dessutom. Betalade 20000 poäng per natt centralt i New York i jultider. Nackdelen är dock att de har ändrat hur man får nyttja värdechecken som man får per natt.
  4. J

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    Jag har dessvärre enbart vanliga MasterCard, kan det möjligen vara problemet då jag enbart ser mitt totala saldo samt intjänat via kortet.
  5. J

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    I appen får jag enbart upp de poäng som är intjänade via kortet. Eller är jag fel ute? Tidigare gick det att se på sas.se under kreditkort hur antalet poäng på en 12 månaders åg om man var inloggad.
  6. J

    Fly Premium (genom SAS EuroBonus World MasterCard Premium)

    Tidigare har det gått att få fram sin rullande 12 månadersperiod avseende intjänade eurobonuspoäng. Men jag lyckas inte hitta detta på sas.se. Någon som har tips på ett smart och smidigt sätt få fram uppgifterna. Sitter och funderar på om det kanske börja bli dags att uppgradera sitt MasterCard...
  7. J

    Sökes Hemresa New york - Europa December 2021

    Tack för hjälpen, ringde igen och en annan på sas lyckades öppna upp hemresan på sas flyget även om det är bara GO. Frun är nöjd även om det bara blev business dit. Själv hade jag nog hellre avbokat för att få business hem. Men happy wife... Nu hoppas vi bara att cvid inte bli värre.
  8. J

    Sökes Hemresa New york - Europa December 2021

    För att försöka hitta alternativ till SAS misslyckade vid bokning av Award resa som finns beskrivet mer i detalj här Frågor om att boka Eurobonus award resa | Sida 555 | BusinessClass.se forum | 820 000 inlägg om resor så skulle jag behöva er hjälp. Bokningen till USA är med Swiss business med...
  9. J

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Hallå Har en bokning i nästa vecka där hemresan inte har blivit utförd korrekt varav SAS inte längre har någon möjlighet att boka den (LOT) Sas har medgivit att de har gjort fel vid bokningen. Ditresan är bokad och utförd korrekt. Handläggaren försökte öppna en "SAS GO bonusplats" utan att få...
  10. J

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Hur upplever ni tillgängligheten är mellan Award resor listade på United Award search kontra vad sas kan se? Ringde in till Sas som inte kunde se någonting de valda dagarna medans United visade mängder med olika alternativ. Nästan så att man undrar om de enbart sökte resor med sas.
  11. J

    1000 extra poäng när du bokar sista minuten hos SJ

    Ni andra som är medlemmar, har ni alla fått erbjudandet från SJ?
  12. J

    Dubbla SJ Prio poäng 10-11 jan 2020

    Lite trist, hade varit bra med poäng annars.
  13. J

    Är det värt att skaffa Best Western Diamond?

    Vad matchade du i från? Har aldrig lyckats få någon uppgradering och nästan aldrig någon välkomstgåva som Diamond.
  14. J

    DN Sas Amex Classic 30k eurobonuspoäng, ansök senast 31/12-2019

    Givetvis men jag avstår gärna 2 UC förfrågningar från amex utan att få en produkt. (Gjorde en ansökan under förra kampanjen utan att tänka mig för)
  15. J

    DN Sas Amex Classic 30k eurobonuspoäng, ansök senast 31/12-2019

    Är det något som vet hur länge man behöver vänta innan man kan söka igen? Sa upp mitt andra amex kort ( kredit) nu i december.
Toppen