Senaste material av Chrome5

  1. C

    Flyga med familjen till Sydkorea/Japan i sommar

    Nej inte direkt. Men, det är inget problem i sammanhanget.
  2. C

    Flyga med familjen till Sydkorea/Japan i sommar

    Vi utgår från Köpenhamn. Någon speciell budget har vi inte, men betalar gärna mer för en behaglig resa med barnen. Det kostar vad det kostar. Dock ingen lyxklass.
  3. C

    Flyga med familjen till Sydkorea/Japan i sommar

    Hade tänkt att ta med med familjen, fru och två barn 7 och 12 år till Sydkorea och Japan i sommar. Seoul 7-10 dagar och Tokyo ungefär samma tid. Vi har inte jätte mycket EuroBonus poäng. Runt 70 000. Vi har också möjlighet att en vuxen kan åka för halva EuroBonuspriset. Tror dock det är bara...
  4. C

    COOP Medmera mer

    Tack för svaren! Man lär sig!
  5. C

    COOP Medmera mer

    Är utomlands för första gången med mitt Medmera mer. Blivit nekad två gånger på två uttagsautomater. Utlandsköp och utlandsuttagningar är aktiverade. Är i Spanien en månad och behöver kontanter lite då och då. Vad kan orsaka problemen?
  6. C

    Betala räkningar med kreditkortet

    Nybörjare på Betalo och försökte för några dagar sedan betala med mitt Med mera mer kort två fakturor. En till Svea ekonomi och en för American express. Fick meddelandet att båda var blockerade av Betalo. Svea ekonomi kan jag förstå, men visst har det gått att betala Amex fakturor tidigare?
  7. C

    Jämförelse av svenska kreditkort som ger miles/poäng

    Tack för svaren! Det blir nog ett Amex Sas Premium. Elite känns lite overkill för mig, men jag ska räkna på det. Beställde ett Med mera mer kort (+extrakort) idag. Jag pendlar 65 mil i veckan så jag kan nog tjäna lite poäng där genom att tanka på Preem. Ska bli intressant att se hur det går.
  8. C

    Jämförelse av svenska kreditkort som ger miles/poäng

    Vi är en vanlig svensk familj med medelinkomst som tycker mycket om att resa. Vi har rest mycket innan vi fick barn, men varit mindre under småbarnsåren. Men, är på "g" igen med en månads utlandsvistelse i vinter. Eftersom jag var så fruktansvärt trött på min bank Handelsbanken, flyttade jag...
Toppen