Nu ska det erkännas att jag inte åkt jättemycket "Premium"/"Business"/"Am first inrikes" short haul men det har blivit ett gäng gånger med diverse olika bolag och jag måste säga, att har jag inte haft en väldig tur, så förstår jag inte gnället på SAS öht. Som påpekats kanske det inte alltid ser överdrivet kul ut men smak och råvarumässigt så är det oftast väldigt bra i jämförelse och jag är bara tacksam att det är kalla rätter. Kan ibland tom tycka att det egentligen smakar bättre (inga jämförelser i övrigt, upplägg, dryck till osv) än varm long haul business mat. Känns ofta som att framförallt varmrätten är elefanten i rummet när businessmat diskuteras. Hur kul är det med en risig, torr, överkokt kyckling/kött/fisk med lika överkokta tillbehör som allt "tillagats" i varmluftsugn tillsammans?? Varma frukostar ska man inte ens tala om. Får amerikanska Hampton Inn, Holiday Inn Express, Fairfield osv att framstå som Michelinrestauranger...