Visa bifogad bild 56947
Visa bifogad bild 56948
Jag fick hummersallad samt en liten tallrik med tomatsoppa till förrätt, vinet till det var Sileni The Straits Sauvignon Blanc från New Zealand vilket enligt mina smaklökar var okej, kanske lite för surt.
Visa bifogad bild 56949
I väntan på huvudrätten fick jag en Gem Lettuce Hearts sallad med en riktigt god dressing, tycker dock att man kanske skulle ha fått den tillsammans med huvudrätten!?
Visa bifogad bild 56950
Visa bifogad bild 56951
Rödvinet som jag fick serverad till huvudrätten, vilket var anklår, ser ni på bild ovan och det tyckte jag att var riktigt gott och passade bra till ankan. Ankan med tillbehör hade enligt mig en lite för "sockrig" smak men annars helt OK.
Nu e ju inte jag bortskämd med first class flyg som kanske många av er andra är men nog har ju många av de "europeiska/amerikanska" bolagen en lång väg kvar till nivån på d asiatiska bolagen i business/first enligt mig iaf. Hårdvaran är helt OK på denna flight men nog finns det mycket att göra på den mjuka sidan! Den dagen jag betalar för first så blir det inte på ett "germanskt" bolag iaf, satsar nog på ett asiatiskt där mycket skall till för att man skall bli besviken.
Ingen skugga skall falla på AA men som Brasse sa i fem myror e fler än fyra elefanter; fel,fel,fel, altså inte fel men inte som jag tänkt mig!
Kaffe och cognac har slunkit ner medans texten har flödat och nu känner jag att John Blund har varit på besök så jag bjuder godnatt, ha en trevlig dag/kväll/ natt var ni än befinner er så hörs vi igen om någon timme eller så.