De som är petiga brukar att skriva: "GBG? Galesburg i Illinois, USA? Vad finns där?"Någon som har provat Hoze i GBG? Står i kö till det stället nu.
EDIT: såg nu att det handlade om Sushi i STHLM, nu lär man ju bli lynchad här som man så ofta ser när ngn säger något fel... ; ) mycket attityd här.
Nu har jag fått tummen ur och provat Hatori Sushi Devil på lunchen.
Lägger upp lite bilder från mina besök på Hatori.
helt rätt,Stället heter Hattori med två T, inte Hatori.
服部 (はっとり、Hattori
Damn it! Jag skrev det först, sen ändrade jag, då jag fått för mig at jag stavade fel förra gången. Det kommer INTE ske igen, jag lovar!Stället heter Hattori med två T, inte Hatori.
服部 (はっとり、Hattori)
Lägger upp lite bilder från mina besök på Hatori. Deras pilgrimsmousseline är så bra. Bara smälter i munnen. Sista bilden blev sönderredigerad men är deras furai (tempurafriterad)
Ja, det är lite kulturell fråga,Min vän som driver en respektabel liten sushi-verksamhet i Tokyo serverar högst motvilligt California Roll.
California Roll må vara icke japansk sushi, men många maträtter har anpassat sig till lokal marknad så ser jag inget problem med det.
Hahaha, roligaste jag läst på ett bra tag här. Jag är också enig, det ska vara rent.Ser mer ut som smörgåstårta.
Det beror nog på att marknaden förväntar sig att sushi (och annan asiatisk mat för den delen) ska vara billigt. Jag ser inget egenvärde i ett lågt pris om kvaliteten inte hänger med och framförallt ser jag ingen anledning till att sushi ska vara billigare än en annan toppmåltid på krogar i Stockholm. 1250 kronor för menyn kan därför säkerligen uppfattas som dyrt om man är van vid slabbig lunchsushi (11 bitar för 99 kr) men inte om man kikar på vad t.ex. Esperanto tar för sin normala tiorättersmeny (1850 kronor utan dryck).Imouto - ska bli spännande! lite väl dyrt tycker jag dock, det måste vara så mycket bättre om det ska vara värt det. Ska bli intressant att höra @Agö berätta om det sen.