Senaste nytt

Inte riktig fläskfilé ombord på SAS

Det där med att skriva fläskfile och sedan servera fläskytterfile, tycker jag verkar vara standard på svenska lunchrestauranger, så till den grad att jag numera när det står fläskfile snarast förväntar mig ytterfile.
 
Det där med att skriva fläskfile och sedan servera fläskytterfile, tycker jag verkar vara standard på svenska lunchrestauranger, så till den grad att jag numera när det står fläskfile snarast förväntar mig ytterfile.
...vilket är samma sak som benfri fläskkotlett.
 
Att svenska lunchrestauranger kallar fläskytterfile för fläskfile rättfärdigar knappast att SAS gör det. Det finns nog en hel del andra saker svenska lunchrestauranger gör som du inte heller vill att SAS skall ta efter...
 
Vilket tar oss tillbaka till ruta 1. Hur har SAS skrivit sitt avtal med underleverantören?
Är de lika noggranna som vissa svenska kommuner så är det bara för oss att acceptera vad som landar på tallriken...
Outsourcing har nog bara 2 bevekelsegrunder; tjäna lite pengar på att sälja ut samt bli "bli" av med folk. Bägge ofta lika misslyckade. Läste häromdagen att de delar som SAS sålt ut går mkt bättre...(glömt källa, di?)

Om Findus visste vad som fanns i lasagnen...vete katten
 
Att svenska lunchrestauranger kallar fläskytterfile för fläskfile rättfärdigar knappast att SAS gör det. Det finns nog en hel del andra saker svenska lunchrestauranger gör som du inte heller vill att SAS skall ta efter...

Nu sa jag aldrig att jag tyckte det var bra utan endast att det verkar vara en allmän tendens att fuska med just detta, alltså SAS är tyvärr inte unika i detta. Personligen skulle jag bli glad om alla kunde skriva ut vad det verkligen är de serverar.
 
Toppen