Martin Björnström skrev:För den som åker First Class gäller:- Champagne och jordgubbar på Arlanda VIP
ca 09.00- SAS Plus frukost ombord på SK403
ca 10.20- Vanliga utbudet i SAS Gold Lounge CPH
ca 11.30-12.30- Kall måltid ombord BC001 + Champagne
ca 14.20- Champagne ombord Private Jet
ca 15.00- Snittar + drycker på SAS Museum
ca 16.00- Vanliga utbudet i SAS Gold Lounge OSL
ca 17.00- SAS Plus smörgås etc ombord SK flighten till ARN
ca 18.30/MartinKlicka för att utvidga...
Enligt ditt schema Martin...
- Morgonfylla, en styck jordgubbe för att rensa paletten
- Bakfyllefrukost utan äggröra
- Bärtz, fulöl, vin och korv
- Återställare, lunchfylla, Balthazar, vaska mjölk
- Finskumpa, lillfinger utåt, knäppa översta knappen på skjortan, le
- Öka tempot på skumpaintaget, börja sluddra, fototagning, äta en snitt för att balansera dryckesintaget
- Lax, nubbe, vifta med armarna och höja rösten
- Ta ett bett på smörgåsen med mer E ämnen än en Zoo tablettask, öl, 5 min powernap innan landning, inte orka gå på efterfest
- Äter bakfyllepizza på Ciao Ciao kl 20, föll för grupptrycket
- Raska steg mot El Nombre, CAVA dags. Hola!
- Nyktratill promenad till Nosh and Chow, cocktails
- Korv på 7/11 som legat på rullgrillen hela dagen
- Ramla in på Obaren, dricka en Tiger
- BERNS, för att konstatera att det bara är män i skägg och flanellskjorta där med sotarmössa fast det är 47 grader varmt
- Cafe Opera till stängningsdags för att det har öppet länge inte för att det är bra
- Frukost på Max
- Promenad hem
- Nattbada för att nyktra till, det är ju inte vinter än
- Somna med kläderna på