David
Medlem
Vi skulle träffa @David denna fredag, tänk han hade flugit 1600 km för att träffas oss Och sedan skall han hem igen!
@David denna BC medlem som har bott i Kina under störren delen av tiden BC existerat, jag tror att vi gick med samma dag
@David tog med oss på en jätte promenad genom Shanghai, tror att till och med @fcx inte har kommit upp i det antal steg på en dag
@David tog med oss till en fantastisk trevlig resturan, mer om det kommer senare.
Tack @011430121 och @Tommy för besöket och hoppas att ni har en trevlig hemresa.
Här kommer som aviserat ovan ett inlägg om gårdagens middag.
Vi började med en drink på Funkadeli. Deras Negroni classico blev en fin start.
Därefter gick vi till Xibo Xinjiang restaurant som serverar mat från de nordvästra delarna av Kina.
Började och avslutade med cocktails, de har ett intressant utbud.
- Flaming dusk, med chili liquor, passion fruit syrup och lime juice.
- Silk road old fashion med high west bourbon whisky, fernet branka, Campari, martini rosso och angostura bitter.
- A-erh-chin mountains med crimson pangolin gin, pineapple juice, lime juice och cumin syrup.
- Helime med Crimson pangolin rose peach, pomegranate juice och lime juice.
Därefter kom maten.
- Freshly made Xibonese roasted bread served with grilled bell peppers, Xinjiang jam & home made chili sauce
- Beef bone marrow with Uygur roasted bread
- Soy black garlic braised beef with hawthorn berry
- Wok fried lamb ribs with chili & cumin powder
- Roasted duck breast with Xinjiang Kuerl pear.
De har även riktigt schyssta grillspett men det gick inte riktigt ner mer mat när väl ovan var uppätet.
Dvs det gick inte ner fler varmrätter, men dessert skulle vi ju ha.
- Warm chocolate lava cake with vanilla ice cream
- Yili lavender creme brulee
- Badamu partait cake
Vi tog en promenad i området innan vi åkte tillbaka till hotellet och hoppsan, råkade hamna på en bar.
Vi avslutade kvällen som sig bör, med en long island ice tea, på Maybe Whisky, Coffee & Bar.