Senaste nytt

SAS eurobonus Mastercard premium

NotRyan

Medlem
Finns inget misstag här som ger så skarpa reaktioner som just att förväxla baspoäng och staruspoäng. ;)
Jo, därför att det kan bli så fel att förväxla dem, då du kan köpa bl.a. muffins (eller flygresor då....) för baspoängen, vilket du inte kan göra för statuspoäng. som just bara bidrar till statusnivån.
 

mha321

Medlem
Hmm, säkert jag som är trög men varför byta till MC när vouchers är triggade? Är väl fler poäng på köp via Elite förutom när det är dubblapoänghelger?
Det beror på var du handlar. Utomlands är det lika många poäng och om du handlar på sas är det mer poäng på MC.

Utöver det som redan nämnts om statuspoäng (som ju faktiskt är helt värdelösa för den som klarar sin statusnivå ändå), såklart.
 

Sir Lemon

Medlem
Jo, därför att det kan bli så fel att förväxla dem, då du kan köpa bl.a. muffins (eller flygresor då....) för baspoängen, vilket du inte kan göra för statuspoäng. som just bara bidrar till statusnivån.
Samtidigt är vi ju snälla mot varandra och förklarar i steg två oftast detta, efter de initiala kraftfulla upprörda reaktionerna när ngn blandat de tu. ;)
 
  • Gilla
Reactions: hco

Ilmu90

Medlem
Hej! Vad är det som gäller om man är intresserad av att uppgradera sitt vanlig mc till mc premium. Får man 10 000 i välkomstbonus eller gäller det enbart nya kunder?
 

Borje L

Medlem
Förhoppningsvis en miss!
Ja det verkar så. När man loggar in i appen står det att inga förändringar kommer att ske med FlyPremium.
38B48473-4D02-48C6-A8FD-3D5E9B1177A0.jpeg
 

NiTu

Medlem
Från och med den 1 maj kommer det att ske ändringar för ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium. På grund av högre kostnader för att driva bonusprogram har vi valt att reglera årspriset för att behålla förmånerna i kortet. Samtidigt ändras beräkningen av Statuspoängen på kortet.

Från och med den 1 maj 2024 kommer följande ändringar att ske:
  • Priset för kortet höjs med 40 kr per månad. Det innebär att årspriset höjs från 1855 kr till 2335 kr. Det nya årspriset kommer debiteras nästa gång du ska betala för kortet.

  • Statuspoängen beräknas fortfarande som 25 % av de intjänade Extrapoängen under månaden, men det införs en miniminivå på 500 Statuspoäng för de månader du använder kortet. Det innebär att om du till exempel bara tjänar 300 Statuspoäng i maj kommer du i stället att få 500 Statuspoäng för denna månad. Du får minst 6000 Statuspoäng årligen om du använder kortet varje månad.
Kortet ger dig fortfarande tillgång till:​
  • Fly Premium – bonusresor i SAS Plus till poängpriset av SAS Go
  • Statuspoäng när du använder kortet
  • Upp till 25 Extrapoäng per 100 kr på alla köp
  • Poängkampanjer flera gånger om året
  • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
Om du inte godkänner ändringarna, kan du utan kostnad säga upp kortet genom att skicka ett säkert meddelande via SAS EuroBonus Mastercard appen eller Mitt kort på saseurobonusmastercard.se.

Vänliga hälsningar
SEB Kort i samarbete med SAS EuroBonus​
 
Toppen