W öppnar i Las Vegas

6. Dec 2016
by BusinessClass

Starwoodkedjans lyxvarumärke W Hotels har precis öppnat i Las Vegas. Det handlar om ett hotell med 5 stjärnor och 289 rum och läget är i den norra delen av The Strip.

W Las Vegas

Foto: W Hotels

Det nya hotellet får ett fint poolområde med massor av plats för att sola, mingla och kanske pusta ut mellan spelandet och nöjeslivet. Rummen håller 2016-standard och har lite tung typisk Vegaskänsla över sig med heltäckande mattor och stora soffor. Det är Philippe Starck som tillsammans med amerikanska arkitektfirman Gensler har stått bakom designen och man hade som mål att göra alla rum lite annorlunda från varandra, men utan att gå på kompromiss med den lyxiga känsla W ska stå för.

Sviten Extreme WOW på W Las Vegas

Foto: W Hotels

Om du har haft tur vid rouletten kanske du upgraderar till en svit? Välj mellan en svit i Plush-kategorin på 60 kvadratmeter eller gå all in och boka den 222 kvadratmeter stora sviten Extreme Wow. Den ligger förstås högst upp i huset och här har rockartisten Lenny Kravitz varit konsult vad gäller inredningen. Sviten har en stor terrass med utsikt över Vegas och bort till bergen i horisonten. När man öppnar ett nytt hotell i Las Vegas tänker man förstås också in ett spa. Listan över möjliga behandlingar är lång och inkluderar både massage, manikyr, pedikyr och förstås skönhedsbehandlingar och frisörer. Man kan boka sin egen cabana (badhytt) vid poolen och så kan man träna dygnet runt i fitnesscentret.

Poolen på W Las Vegas

Photo: W Hotels

När du bor på W Las Vegas kan du välja mellan hela sju restauranger. Två av dom håller öppet dygnet runt: coffeeshopen (The Perq) och Northside Café & Chinese Kitchen.

More from BusinessClass.com