Virgin Atlantic med en ny kabin i Upper Class

19. Apr 2019
by Dag Christian Holm

Virgin Atlantic har lyft på förlåten rörande detaljerna kring sin efterlängtade Airbus A350-1000 som omfattar en helt ny Upper Class-kabin med en ny svit och en social yta.

Med en försäljningsstart avbiljetter denna månad kommer den första A350, döpt till Red Velvet, börja flyga sent sommaren 2019. Virgin Atlantic höjer upplevelsen ombord med några snäpp genom att uppdatera utformningen av baren ombord med en social yta, The Loft, där passagerarna kan umgås över en drink eller två. Det kommer även att bjudas på Mile High afternoon tea av Eric Lanlard och ett urval rätter skapade av Donal Skehan.

The Loft är inte den enda innovationen i den nya kabinen. Det kommer även finnas en ny svit, som har utformats i samråd med Virgin Atlantics mest frekventa resenärer.varje säte är vänd mot ett fönster och är försett med skärm för störreavskildhet i en 1-2-1 konfiguration avståndet mellan sätena 112 cm och kan fällas ut helt och blir en 210 säng med en skärm för underhållningssystemet på 18,5 tum är den den största i flottan. Systemet kan styras från passagerarens egen mobiltelefon som i resten av flottan kommer varje resenär ha direkt tillgång till gången.

Mark Anderson, operativ chef kommenterar: ”I och med introduktionen av vår nya A350 så representerar den en evolution av kundupplevelsen. Vi är övertygade om att flyga ska vara spännande vare sig det är din förts eller hundrade flygning med oss. Därför har vi höjt ribban på det vi erbjuder för att kunna bli något unikt. A350:an utgör en signifikant del i transformationen av vår flotta och 2022 kommer vi ha den yngsta, renaste och grönaste flottan eftersom flygplanet omvandlar kundupplevelsen, reducerar miljöpåverkan och förbättrar ekonomin på våra rutter.

More from BusinessClass.com