Världens första svit under vattnet öppnas på Maldiverna nästa år

11. Sep 2018
by BusinessClass

Villor på styltor över vattnet är symboliskt för Maldivisk lyx. Svävande ovan det turkosa havet med färggranna fiskar simmandes mellan styltorna. Helt enkelt fantastiskt! Men, hur skulle du se på det om du kunde komma det exotiska livet i havet om något ännu närmare? Kanske renat av kunna se det från sängkanten?

En av de lyxresorterna i Maldiverna har tänkt på detta. Och, för att erbjuda en upplevelse som inte liknar något annat så har Conrad Maldives Rangali Island aviserat att de arbetar på att förverkliga världens första svit helt under vattnet.

Sviten förväntas bli färdig mot slutet av 2018 och är resultatet av en investering på 15 miljoner dollar (drygt 130 miljoner kronor). I en press-release beskriver Conrad Hotels konceptet som ”revolutionerande” och att det kommer ”transformera upplevelsen av Maldiverna” för de gäster som ”verkligen vill komma riktigt nära den Indiska oceanens naturliga skönhet”.

  Conrad Maldives är redan den resort som har världens första restaurang helt under vattnet, Ithaa. Den nya villan helt under vattnet har fått namnet Muraka vilket betyder ”korall” på dhivehi, det lokala språket på Maldiverna. På fem meters djup så har sviten, med två våningar, en intim upplevelse av en av planetens mest hisnande marina miljöer.

Det finns även ett utrymme ovan ytan och så har sviten ett sovrum med en king-size säng, vardagsrum, badrum och en spiraltrappa som leder till den övre våningens vardagsrum. Maruka är utformad med en distinkt design som liknar Ithaa med sin kurvade kupol i akryl.

På den övre våningen så har Maruka ett sovrum med dubbelsäng, badrum, sminkrum, gym, inkvartering för butler, inkvartering för säkerhetspersonal, et integrerat vardagsrum med kök, bar och matsal. Den senare med ett däck som vetter i riktning mot solnedgången för att den bästa möjliga vyn av solnedgången.

På motsatta sidan , den som vetter som mot soluppgången, har ett däck med möjlighet till avslappning och en pool. Den övre våningen har också ett extra sovrum med badrum, som har ett badkar med utsikt över havet. Maruka kan härbärgera upp till nio gäster.

Idealisk för dyk och snorkling, Conrad Maldiverna Rangali Island har designade villor och sviter, 12 prisbelönta restauranger och barer, två SPA och ett urval upplevelser som är inspirerade av den maldiviska kulturen och omgivningarna kring resorten.

Använd vår unika söktjänst för att hitta det bästa priset på en vistelse på Conrad Maldives Rangali Island

här

.

 

More from BusinessClass.com