United Polaris Lounge öppnar inom kort i Houston

29. Jun 2018
by BusinessClass

 

United Airlines nya Polaris Lounge öppnar på George Bush International Airport i Houston nu på fredag.

Från och med nu på fredag kommer resande i United Polairs affärsklass kunna koppla av innan flygningarna och samtidigt ta del av lokalt inspirerade maträtter och dryck.

Uniteds senaste Polaris Lounge utmärker sig med en distinkt Houston-atmosfär, med stadens rykte om sig som den kulinariska huvudstaden i södern. Unik konst av två konstnärer från Houston, Shane Tolbert och Terrell James, finns utställda. I matväg finns en del höjdpunkter som frukostpanna som i Texas, cajun andouille (korv) och kycklingétouffe, argentinsk rostad chimichurrikyckling, tremjölkstårta och United Polaris-burgren.

På cocktailmenyn finns Caliente on the Rocks, som kombinerar Casamigos tequila, apelsinjuice och hemmagjord sur-mix, garnerad med en jalapeño för en extra kick. Caipirinhas, den traditionella brasilianska drinken gjord på krossad lime, socker och  cachaça. Loungen serverar också en stjärnanis infuserad vodka gjord på plats och en bourbon med oolongte.

Totalt har loungen plats för 191 sittande gäster, gott om eluttag och USB-portar, sex stycken duschar med regndusch och produkter från Soho House & Co’s Cowshed SPA, tjänster med personlig assistent och en matsal för privata middagar för upp till 28 personer.

Öppnadet av United Polaris Lounge i Houston följer öppnandet av Polaris loungerna i San Francisco i april och Newark Liberty International Airport tidigare denna månad. United Polaris Lounge på Los Angeles International Airport förväntas öppnas senare i år.

United planerar att var tionde dag ta i trafik ett flygplan med de nya sätena i United Polaris affärsklass från och med nu och till och med 2020.  

More from BusinessClass.com