United Airlines nya Polaris Business Class har haft premiär

23. Feb 2017
by BusinessClass

Förra veckan var det premiär för nya business class-kabinen hos United Airlines. Den hittar man på bolagets nya

Boeing 777-300ER-flyg.

Den nya kabinen i Polarisklassen används nu till att starta med på linjen mellan Newark och San Francisco och flygbolaget har gjort stora ansträngningar för att kunna erbjuda bättre möjligheter för avslappning och sömn.

Sov gott! Ny business class hos United Airlines

Foto: United Airlines

Stolarna närmar sig avskilda sviter i designen och här får man när det är dags att sova en horisontell säng som är nästan 190 cm lång. Alla stolar har egen passage till mittgången och så har man förbättrat belysningen både för att kunna läsa eller vila, stolen har fått bättre inställningsmöjligheter och en "do not disturb"-funktion som visas på sidan av stolen. Skärmen är 16 tum bred. De stolar som är i mitten av kabinen har en platta som man kan välja att dra upp för att få mer avskildhet mellan de två stolarna. Polariskabinen kommer så småningom att installeras på alla de maskiner United Airlines har som har plats till konfigurationen. Det vi redan vet är att förutom på linjen mellan Newark och San Francisco kommer den nya Polariskabinen att finnas på linjen från San Francisco till Hong Kong med start den 25 mars när bolaget fasar ut de Boeing 747-400 man använder nu och går över till de nya Boeing 777-300ER.

United Airlines nya Polaris Business Class

Foto: United Airlines

United öppnar också speciella lounger för Polarisresenärer. Nio stycken är planerade och redan nu finns den här slags lounge på Heathrow och även en i Chicago som öppnade i december förra året. Loungerna kommer ha "specialdesignade fåtöljer, vilstolar, lyxiga privata duschar med spakänsla och restauranger med atmosfär som på ett boutiquehotell"  skriver bolaget i ett pressmeddelande. Man utlovar också ett omfattande urval av drycker, cocktails och smårätter.

More from BusinessClass.com