Ultralyxiga Bvlgari Hotel Shanghai öppnar

27. Jun 2018
by BusinessClass

Det sedan länge efterlängtade

Bvlgari Hotel Shanghai

 

har öppnat för att genast bli ett av de mest glamorösa hotellen i den mest fashionabla staden i Kina.

Bvlgaris senaste lyxhotell i kedjan öppnades med fanfaren på stränderna till Suzhouån förra veckan. Detta blir det sjätte hotellet i kedjan Bvlgari.

  Detta tillskott i kedjan kommer efter att Bvlgari öppnade sitt första hotell på kinesisk mark, det i Beijing september 2017. Andra lyxhotell i den italienska kedjan finns redan i Milano, Bali, London och Dubai. Byggt i en renoverad byggnad från 1916 som tidigare var handelskammaren, så är byggnaden omgärdad av frodiga trädgårdar. Hotellet har 82 vackra rum, varav 19 är sviter, med härlig utsikt över den ikoniska Bund, finanskvarteren i Pudong, Huangpufloden och Suheån.

Som med alla hotell i Bvlgari Hotels 6 Resorts så är det den välrenommerade italienska arkitektfirman Antonio Citterio Patricia Viel som utformat hotellet. Det är en ”kombination av distinkt italiensk förfining med tydliga lager av Shanghais historia”.

På de översta våningarna så finns Il Bar, Il RistoranteNiko Romito och La Terrazza på taket, med en 360 graders vy över The Bund och Shanghais ikoniska stadssiluett. Detta är platsen för att uppleva det bästa av stadens livsstil.

Det finns även ett fantastiskt SPA med en yta på 2000 kvadratmeter med en 25-meters uppvärmd inomhusbassäng, åtta behandlingsrum och WORKSHOP gym med den senaste utrustning från Technogym, tillgång till personlig tränare och en yogastudio.

Använd vårat unika sökverktyg för att hitta det bästa priset för en vistelse på Bvlgari Hotel Shanghai här.

 

More from BusinessClass.com