Ultimat lyx när det första Grand Hyatt öppnar i Abu Dhabi

6. Jun 2018
by BusinessClass

 

Det första av hotellkedjan Hyatts hotell i Förenade Arabemiraten har öppnat i huvudstaden Abu Dhabi.

Det ultralyxiga Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel & Residence Emirates Pearl kombinerar häpnadsväckande design, arkitektur och ett centralt läge i huvudstaden. Läget gör att det är nära till shopping, restauranger och kulturella evenemang i världsklass. Detta är det andra hotellet i kedjan som öppnar i landet och är ett värdigt tillskott i kedjans utbud i Mellanöstern. Det första hotellet i hotellkedjan som öppnade i Förenade Arabemiraten var Grand Hyatt Dubai.

  För närvarande så har hotellet ett begränsat utbud vad gäller rum och möjligheter till måltider. Andra faciliteter, som Grand Club, förväntas bli tillgängliga för gäster senare under 2018. Hotellet ligger med en 35 minuters resa med bil från Abu Dhabis internationella flygplats och Louvre Abu Dhabi. Hotellet är beläget längs den charmiga Corniche, med sina strandpromenader och en fantastisk utsikt över staden. Hotellet har 332 rum och lyxiga 36 sviter med en djärv och livfull design. Det finns även 60 fullt utrustade lägenheter med ett eller två sovrum. Fastigheten är utrustad med djärva och livfulla egenskaper, och det finns 332 rum, 36 lyxiga sviter, inklusive Presidential och Palatial Royal Suites, och 60 fullt utrustade lägenheter med ett eller två sovrum.

För dem som bor i en svit eller på Club-våningen erbjuds ytterligare exklusivitet på 26: e våningen; Grand Club Lounge kommer att ge en extra lyxig vistelse med en fantastisk utsikt över stadens skyline och den glittrande Persiska viken. Hotellet har ett antal barer och restauranger. Exempelvis Verso, en autentisk italiensk Trattoria, och den eleganta Pearl Lounge där gästerna kan njuta av något gott att äta eller Afternoon Tea. Det finns gott om flexibelt konferens- och mötesutrymmen. Totalt med en yta på över 4700 kvadratmeter. Hotellet har också en 50-meters pool med tillhörande rymliga utomhusterrasser. För SPA besökaren finns Lum’s SPA.

För bästa priser på hotellrum i Abu Dhabi hittar du

här

.

       

More from BusinessClass.com