Turkish Airlines introducerar nya necessärer från bland annat Bentley och Jaguar

8. May 2015
by BusinessClass

Turkish Airlines har inlett samarbete med sex stora företag som tillsammans kommer utforma nya necessärer för Turkish Airlines i business class och economy class. Bland märkena kan man finna Jaguar, Cerruti, Bentley, Chopard, Institut Karite och Furla. Dessutom utvecklar man nya necessärer för business class på kortare flygningar.

Business Class på långflygningar - Jaguar och Cerruti

På flygningar från Istanbul kommer passagerarna få en necessär från Jaguar med en design som ska spegla Jaguars slogan "Grace, Pace and Space". På returflygningarna till Istanbul kommer passagerarna i business class få en necessär från Cerruti i ett läderliknande material. I necessären kommer man finna krämer från Institut Karite.

Turkish Airlines Amenity Kit Jaguar

Turkish Airlines Amenity Kit Jaguar

Turkish Airlines Amenity Kit Cerruti

Turkish Airlines Amenity Kit Cerruti Efter 18 månader kommer dessa ändras till en necessär från Furla på utresan från Istanbul och en necessär från Bentley på returresan.

Turkish Airlines Amenity Kit Bentley

Turkish Airlines Amenity Kit Furla

Economy Class på långflygningar - Chopard

Passagerare i ekonomiklass får ett "relax set" från Chopard och det finns två olika i två olika färger, en för flygningar från Istanbul och en för flygningar till Istanbul. Även för denna finns ett samarbete med Institut Karite.

Business Class på kortflygningar - Furla och Cerruti

Även på kortare flygningar erbjuds en necessär och det finns fyra olika varianter, två från Furla i två olika färger och former och två från Cerruti i två olika former. I necessären finns exempelvis sockor, kam, öronproppar, tandborste och tandkräm samt en kräm. I necessären finns även en innovativ ögonbindel där det på ena sidan står "Do not disturb" och på andra sidan "Wake me up to eat".

More from BusinessClass.com