Tre stjärniga mästerkocken Arnaud Lallement skapar nya rätter för affärsklass

24. Apr 2019
by BusinessClass

Från och med april till och med juni 2019 kommer resenärer i affärsklass ombord Air France erbjudas rätter signerade Arnaud Lallement.

 

Flygbolaget har bett Arnaud Lallement att skapa två nya rätter varje månad för affärsklass ombord långlinjerna med avgång från Paris. Även vissa destinationer på medeldistanslinjerna kommer kunna erbjuda dessa rätter.

 

Arnaud Lallements gourmeträtter för menyn i affärsklass 2019

April 2019: •           Pärlhöna med med majrova;

•           Torsk och kronärtskocka;

 

Maj 2019: •           Lamm Parmentier i grön curry;

  •          

 

Räkor med quinoa, blomkål och pepparkakssmulor;

 

June 2019: •           Högrev i rödvinssås, fyllda pastasnäckor och morotspuré;

•           Ravioli med krabba och räkor, hummer och grönsakssås

•           Cod and artichokes.    

 

Porträtt av trestjärning kock, ambassadör för «riktig mat»

Att bli kock var en barndomsdröm för Arnaud Lallement. Vilket inte var så konstigt då Arnauds far ägde en restaurang, L’Assiette Champenoise. Mycket tidigt så började den unga kocken göra allt han kunde för att fullfölja sina ambitioner: lärlingstjänst hos de bästa kockarna, utvald till årets kock och tre stjärnor i guide Michelin. Och, allt detta innan han hunnit fylla fyrtio. Idag så är Arnaud Lallement engagerad i det han bedömer som viktigt – sin födelseregion, Champagne, och så sin familj förstås samt hans passion för matkonsten. Trots att hans far inte längre är i livet och för att se hans framgångar, har den  unge begåvade kocken valt att omvandla sin karriär till en familjeaffär, omgiven av de tre kvinnorna i hans liv - hans fru Magali, hans syster Mélanie och mor Colette, som strävar efter att bevara den varmt välkomnande miljön och ryktet av förträfflighet på L’Assiette Champenoise. Hemligheten? Raffinerat och okomplicerad matlagning. Inga krusiduller. Arnaud Lallement lagar maten på samma sätt som han lever sitt liv: fokuserad på vad som är viktigt för att vara helt autentiskt. ”Riktig mat” är något som är självklart för Air France.  

More from BusinessClass.com