Thai Airways nya pop-up restaurang

16. Sep 2020
by BusinessClass

Thai Airways, Thailands nationella flygbolag, har öppnat en pop-up restaurang som serverar flygbolagets in-flight meny – och succén har gjort att företaget planerar att fler restauranger

Likt många andra flygbolag har Thai Airways blivit påverkade av pandemin, med många utav sina flygbolag på marken ansökte flygbolaget tidigare i Maj om konkurs och planerar att rekonstruera flygbolaget. I ett steg av att få in lite inkomster under pandemin öppnade flygbolaget en pop-up restaurang i ett av företagets kontorslokaler i Bangkok.

Foto: Thai Airways Här har restaurang gäster möjlighet att möta kabinpersonaler, som fortfarande går runt med full uniform i restaurangen.

Foto: Thai Airways Inte oväntat har restaurangen ett flygtema, flygstolar, fönster, motorer och annan inredning ger gäster en autentisk känsla av att vara ombord på ett flygplan. Enligt tidningen Reuters, är all inredning märkt med en QR-kod, vilket gör det möjligt för gäster att skanna koden för att läsa information om varje del.

Foto: Thai Airways Varangkana Luerojvong, Catering Manager berättade till Reuters att restaurangen kan servera cirka 2000 måltider per dag, och det finns planer för att öppna fler restauranger med samma koncept i andra av Thai Airways kontorslokaler, då konceptet har visat sig bli en succé.

Foto: Thai Airways Enligt ett pressmeddelande ifrån Thai Airways är restaurangen tillsvidare öppen varje onsdag till söndag från mellan 9.00 – 14.00 vid Thai Airways huvudkontor. Vi på redaktionen hoppas naturligtvis att restaurangkonceptet kvarstår, så att även vi får möjlighet att testa detta då gränserna har öppnats igen.

More from BusinessClass.com