Testa en Lamborghini när du bor på Waldorf Astoria

14. Sep 2016
by BusinessClass

Det är klart man gärna vill se mer av landskapet och de lokala omgivningarna när man är i en ny stad. Vad sägs om att göra det i en superbil som kostar en och en halv miljon? Hiltonkedjans lyxvarumärke Waldorf Astoria erbjuder nu i samarbete med Lamborghini en unik möjlighet att teståka ett av världens mest fartglada bilmärken. Erbjudandet gäller sju Waldorf-hotell runt om i världen i begränsade perioder, och dom bilar man kan uppleva inkluderar firmans mest exklusiva modeller Lamborghini Huracan 580-2 och Lamborghini Huracan Spyder. Tyvärr får man inte ratta bilarna själv, men man sitter med som passagerare - det är  Lamborghinis proffschaufförer som styr pedaler och ratt. Och det är kanske klokt, med tanke på de våldsamma krafter bilarna utvecklar.

Lamborghini Huracan 580-2 Photo: Waldorf Astoria

De italienska superbilarna kommer finnas tillgängliga på olika destinationer under hösten och vintern. Den enda möjligheten i Europa är i Paris mellan 30 september och 5 oktober på hotellet Trianon Palace Versailles. Det är för övrigt under Paris Motor Show. Andra tillfällen är på Waldorf Astoria i Ras al Khaimah (ungefär en timme norr om Dubai) mellan 8 och 18 september, eller i Florida på Waldorfhotellet i Boca Raton i perioden 3 november till 7 november. Det inträffar samtidigt som den stora Fort Lauderdale International Boat Show. Om du är i Dubai i november till Dubai Motor Festival kan du också åka Lamborghini om du bor på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah, det är mellan 24 och 28 november. Det du kommer uppleva som passagerare är speciellt anpassade rutter, där du både kommer förbi intressanta ställen och vackra vyer men också kör på vägar som passar ett italienskt fullblod. Vi gissar på hissnande upplevelser och en del g-krafter under resan. Alla de hotell som deltar erbjuder halvtimmeslånga utflykter, men du skall vara 25 år eller äldre, och du skall ha Gold eller Diamond-status i bonusprogrammet Hilton HHonors för att kunna utnyttja erbjudandet.  

Lamborghini Huracan Spyder – Photo: Waldorf Astoria

Om du vill känna hjärtat i halsgropen och har rätt status, boka ett rum på exempelvis Waldorf Astoria Trianon Palace Versailles vid Paris här.

More from BusinessClass.com