TAP lanserar Economy Xtra

25. Oct 2019
by BusinessClass

TAP lät nyligen meddela att de kommer erbjuda en ny kabinprodukt som fyller gapen mellan ekonomi- och affärsklass: Economy Xtra. Den nya produkten har installerats ombord en av TAPs Airbus A330 neo.

Den största, och viktigaste, skillnaden mot ekonomiklass är utrymmet. Avståndet mellan sätesraderna är bekväma 33 tum mot det trängre 28 tum.

I tabellen medan redovisas fler fördelar med Economy Xtra.

Economy Xtra

Economy

Extra benutrymme

33 tum

28 tum

Möjlighet att boka första raden

Ja

Nej

Större säten

Ja

Nej

Justerbart nackstöd

Ja

Nej

Eluttag och USB-port

Ja

Nej

Hållare på brickan

Ja

Nej

Måltider och dryck

Varm måltid och dryck

Snacks och dryck

  Resenärer med bokningar i Classic eller Plus, med Miles & Go Gold status och Navigator TAP är automatiskt differentierade och får en bättre upplevelse tack vare Economy Xtra. De som har bokat Basic eller rabatterade bokningsklasser kan betala extra och få ta del av fördelarna med Economy Xtra. Det kan göras vid bokningstillfället eller senare.

TAP erbjuder alla passafgerare i ekonomiklass en unik upplevelse med sin servering av portugisiska kvalitetsviner och baserat på resenärens val allt från snacks till en fullständig måltid. Flygbolaget satsar på en differentiering av service baserat på kabinkonfiguration och bokningsklass. Den nya kabinprodukten kommer finnas ombord bolagets Airbus A319, A320, A321 och A321LR.  

More from BusinessClass.com