Ta en titt på Philippine Airlines nya säte i affärsklass ombord A321neo

8. May 2018
by BusinessClass

Philippine Airlines har släppt bilder på sin nya produkt i affärsklass som kommer finnas ombord deras Airbus A321neo maskiner.

De tolv sätena i affärsklasskabinen, i en 2 -2 konfiguration, kommer kunna fällas ut helt.

  Som det framgår av bilderna spå kommer de även vara vinklade mot fönstren bort från gången. Detta innebär att även fönsterplatsen kommer få direkt tillgång till gången. Ett nytt säte för ekonomiklasskabinen har också lanserat, med 156 säten i en 3 – 3 konfiguration. De nya kabinerna kommer tas i bruk den 2:a juli ombord Philippine Airlines linje Manila – Brisbane. Det är även då som den nya A321neo kommer ersätta de A340 maskiner som idag trafikerar sträckan

  Kabinen ombord bolagets A340 har idag 36 säten som kan fällas ut helt, men inte horisontellt. Den är dessutom i en 2 -2 -2 konfiguration. Därför kommer den nya A321neo kabinen bli en efterlängtad förbättring när det kommer til komfort och troligen även utrymme – måtten på de nya sätena är ännu inte publicerade. Jaime J Bautista, Philippine Airlines operativ chef säger ”Brisbane är en viktig del av vår plan att introducera fler från Australien till Filippinerna som ett högt värderat semestermål. ”

 

More from BusinessClass.com