Swissport öppnar ny lounge i T3 på Heathrow

27. Sep 2016
by BusinessClass

Swissport öppnar om bara några veckor en helt ny lounge i terminal 3 på Heathrow som ersätter den existerande loungen på samma ställe. Club Aspire heter nya loungen, som öppnar 24 oktober. Den kommer ligga precis vid gate nummer nio, och här kan du komma in om du är premiumpassagerare hos flera flygbolag, och självklart också om du har ett Priority Pass, om du har ett LoungeKey-kort eller är Lounge Club-medlem. Om du inte har något av detta, kan du betala omkring 300 kronor för att komma in. Loungen har modern och fräsch design och kommer ha plats till ungefär 120 gäster.

Swissports nya lounge: Club Aspire

Loungen erbjuder gratis wi-fi, generöst många kontakter så man kan ladda upp mobilen eller den bärbara eller annat som behöver ström. En speciell avdelning i loungen kommer ha komfortabla fåtöljer och det kommer finnas ett tyst område där samtal och ljud inte är tillåtet. Duschar finns också, och för dom som reser med mindre barn ett rum där man exempelvis kan byta blöjor eller kläder på barnet. Maten då? Buffet med separat salladsbar, en avdelning med ost och pålägg och så en liten separat barnbuffet. Mot tillägg vill man kunna beställa en mer exklusiv premium-meny - prisnivån känner vi inte till. Drycker av allehanda sorter kommer förstås också att finnas, både med och utan alkohol.

Som en liten öppningsgest kommer loungen bjuda alla kunder på ett glas bubblande Prosecco vid ankomst - det gör man fram till den 24 januari nästa år.

More from BusinessClass.com