SWISS öppnar Alpine Lounge på Zürich Airport

5. Nov 2019
by BusinessClass

SWISS öppnade nyligen en ny lounge med ett modernt serveringskoncept i Zürich Airport Terminal A. Den nya SWISS Alpine Lounge är tillgänglig för Miles & More Senator och medlemmar i Star Alliance Gold, och för dem som reser i affärsklass ombord SWISS och andra flygbolag i Lufthansa Group.

Swiss International Air Lines (SWISS) öppnade nyligen en ny lounge på Zürich Airport som erbjuder besökarna en upplevelse för alla sinnen. Loungen är inrymd i den lokal där tidigare First Class Lounge huserade i Terminal A. Loungen kan ta emot upp till 100 besökare och har en yta på 500 kvadratmeter.

En alpin bergsstuga med kvalitativa material

SWISS nya Alpine Lounge tar in alla charmerande och rustika inslag av en alpin bergsstuga men har ändå en modern touch med alla bekvämligheter om kan förväntas av en SWISS lounge. Framförallt är de ljusa träelementen och det speciellt framtagna möblerna framträdande. Möblerna är tillverkade för hand av schweiziska hantverkare. De stora gemensamhetsborden understryker känslan av en alpin stuga på berget, medan de höga fönstren ger en enastående utsikt.

Ett modernt serveringskoncept centrerat kring en rustik ugn

SWISS har antagit en ny riktning vad gäller loungens serveringskoncept. I centrum står en rustik ugn där säsongens rätter tillagas. Besökarna erbjuds även ytterligare ingredienser för skräddarsy sina rätter till att passa ens smak. Detta gör även att matsvinnet reduceras. De drycker som erbjuds består av ett urval schweiziska viner och spritdrycker. Vinerna serveras på ett miljövänligt sätt som både behåller vinets kvalitet och bättrar på loungens återvinningsmöjligheter.

 

More from BusinessClass.com