Swiss inviger sin nya eleganta förstaklasslounge på Zürich Airport

2. Mar 2018
by BusinessClass

Swiss kommer öppna sin helt nya förstaklass lounge på Zürich flygplats på måndage, den 5:e mars. De bilder som BusinessClass fått tagit del av visar på en flott lounge med en egen à la carte restaurang och barista-bar som serverar ett antal olika schweiziska grappor och brännvin smaksatta med frukt. Tillgänglig för förstaklasspassagerare och medlemmar i HON Circle från Lufthansagruppen. Loungen är på 650 kvadratmeter och finns i Terminal A via en rulltrappa från avgångshallen i terminalen. Med sitt ljusa parkettgolv, väggar i kalksten från Jura och dess eleganta inredning av schweiziska designers som Vitra och de Sede, har den nya loungen utformats i stil med den befintliga Swiss First Lounge i Terminal E.

Loungen har en egen check-in och säkerhetskontroll, inbjudande lädersoffor och ett område för att kunna arbeta, allt med utsikt över plattan. Bland de övriga faciliteterna kan nämnas ett vilrum med två vilstolar och ett rökrum med en eget utomhusdel och ett urval av finare whisky.

I centrum för den nya Swiss First Lounge är dess omfattande barista-bar med det erbjuds kaffe och över 100 olika schweiziska grappor och andra brännvin smaksatta med frukt. På den kulinariska fronten erbjuds både en à la carte-restaurang och ett alternativ med en buffé. Det kommer stå varje besökare är fritt att välja om de vill serveras mat och dryck eller föredrar att ta för sig själva.

Loungen kommer vara öppen varje dag mellan 05:30 och 22:30. Samtidigt som denna lounge aviserades så meddelar även Swiss att de kommer även ha hämtning av förstaklasspassagerare vid ankomst till Zürich med bil från flygplanet till relevant pass- och säkerhetskontroll i Terminal A eller B från och med i sommar.

More from BusinessClass.com