St. Regis Maldives har precis presenterat sin helt nya lyxyacht: Norma

13. Jan 2018
by BusinessClass

Har du någonsin velat åka runt i Maldiverna ombord en lyxig båt? Bo på en privat ö-resort som St. Regis Maldives? Nu kan du det.

Belägen på ön Vommuli har denna fantastiska resort precis presenterat sin helt nya privata yacht som är döpt till Norma som är 20 meter lång.

Oavsett om det är dykupplevelser, övernattningsturer, familjeäventyr eller romantiska utflykter, kan gästerna ta sig ut på det stora havet ombord Norma och njuta av fyra lyxiga hytter försedda med det allra senaste i teknikväg.

Väl ombord behöver du inte lyfta ett finger eftersom den berömda gästfriheten som St. Regis uppvisar även sträcker sig ut på havet med sin legendariska butlerservice. Be om sabrering av champagne vid solnedgången för att på ett minnesvärt sätt avsluta en dag på sjön utforskandes de maldiviska öarna.

Med plats för upp till åtta daggäster är båten, en Azimut Flybridge 66, hem för en besättning på fyra, inklusive en personlig kock. Båten med två däck har också ett fullt utrustat kök, grill och ett ljudsystem under däck.

Namnet Norma valdes som hyllning till grundaren av St. Regis Hotels and Resorts, John Jacob Astor, som köpte den då största privata yachten i världen för mer än 130 år sedan. Den döptes till Nourmahal, efter prinsessan Nourmahal, hjältinnan i Thomas Moores dikt "The light of the harem”. År 1910 förkortade han namnet till Norma.

Yachten kostar motsvarande ca 205 000 kr (GBP 18.545) att chartra för en natt, eller från ca knappt 115000 kr (GBP 10.385) per dag (upp till åtta timmar). Vid övernattning ingår alla måltider och kan ta upp till sex gäster.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för The St. Regis Maldives hittar du här.

 

More from BusinessClass.com