Soho House Istanbul – exklusivt och lyxigt hotell i Istanbul

1. Sep 2020
by BusinessClass

Soho är en exklusiv privatklubb för människor verksamma inom kreativa branscher. Oftast är platserna endast öppna för deras medlemmar, men Soho House Istanbul är ett undantag.

Soho House Istanbul öppnades 2015 och är numera känd som en av Istanbuls främsta hotell. Hotell-komplexet är beläget i Istanbuls konstnärliga distrikt, Beyoğlu, och består av tre byggnader. Varav en av dem är klubbhuset Palazzo Corpi, med anor ifrån 1800-talet och som fram till 2003 var det amerikanska konsulatet.

Hotellet erbjuder 87 sovrum i olika storlekar, en restaurang och bar, spa, gym, ett traditionellt hamam, samt en pool på taket.

Soho är allmänt känd för sin snygga inredning och individuella detaljer som anpassas till dess plats. Hotellets interiör är tänkt att återskapa en hemkänsla för gästerna. Alla rum är elegant inredda i modern stil, har generösa king sized-sängar med lakan i egyptisk bomull.

Hotellets huvudrestaurang, Cecconis, har sitt ursprung ifrån Venedig och erbjuder modern-klassisk italiensk mat. Här serveras bland annat handgjord pasta, skaldjur, cicchetti och andra rätter ifrån Norra Italien. Det finns även en lounge och bar med uteservering och utsikt över den vackra historiska byggnaden, Palazzo Corpi.

Hotellets spa, Cowshes Spa, erbjuder gäster en rad av behandlingar, såsom manikyrer, massage och ansiktsbehandlingar. Alla gäster kan även slappna av i hotellets traditionella turkiska hamam.

Soho House Istanbul är ett utmärkt val för dem som söker ett exklusivt boende och önskar en upplevelse utöver det vanliga, samtidigt som man blir totalt uppslukad av kultur och konstnärlighet ifrån hotellets gäster, faciliteter och belägenhet i Istanbul.

BusinessClass.com ger dig de bästa priserna på hotell, genom att söka igenom alla de ledande företagen som förmedlar hotell. Hitta ditt bästa pris på Soho House Istanbul genom en sökning högst upp på denna sida

.

More from BusinessClass.com