Singapore Airlines omvandlar en parkerad Airbus A380 till en restaurang

9. Oct 2020
by BusinessClass

För att behålla kontakten med deras fans i dessa tider har Singapore Airlines nyligen lanserat tre

«once-in-a-life-time

» upplevelser. BusinessClass har undersökt närmare vad som erbjuds

Singapore Airlines kommer mellan den 24 och 25 oktober att omvandla en av deras Airbus A380 i Changi Airport till en exklusiv restaurang. Detta blir en unik möjlighet att uppleva flygbolagets «världsberömda service», äta utsökta måltider ombord och pröva deras Business Class eller Suites.

Foto: Singapore Airlines Alla kabinklasser kommer att vara tillgängliga för denna upplevelse. Vardera kabinklass har en speciell meny, som även inkluderar internationella rätter och utvalda Peranakan-rätter av den kända Singaporianska kocken Shermay Lee. Måltiderna åtföljs med fina viner, som rekommenderas av flygbolagets egna sommelierer.

Priset är följande:

  • $53.50 Singapore dollar (cirka 350 SEK) i Economy

  • $96.30 Singapore dollar (cirka 630 SEK) i Premium Economy

  • $321 Singapore dollar (cirka 2.100 SEK) i Business Class

  • $642 Singapore dollar (cirka 4.200 SEK) i Suites

Foto: Singapore Airlines En av höjdpunkterna är en utställning av flygbolagets kabinuniformer genom åren. Alla gäster får även en «goodie bag», och enligt flygbolagets utsago kommer gäster som anländer med traditionella kläder, såsom saronger och batik skjortor att ges en speciell present.

Foto: Singapore Airlines I tillägg till detta anordnar flygbolaget även guidade turer hos deras SIA Training Center, med simulator träning, aktiviteter för barn och olika workshops.

Foto: Singapore Airlines Det blir även möjligt att beställa FirstClass och Business Class måltider direkt hem. Måltiden kan beställas tillsammans med andra lyxartiklar som man vanligtvis får när man flyger, såsom Dom Perignon Champagne och porslin ifrån Narumi. Det är till och med möjligt att beställa en privat chef som värmer upp och serverar måltiderna i kundens egna hem.

Foto: Singapore Airlines Bokningarna kan göras via KrisShop.com, och KrisFlyer medlemmar kan använda sina miles eller samla miles på erbjudandet.

More from BusinessClass.com