Singapore Airlines och COMO Shambhala i samarbete lanserar hälsomat

5. Sep 2019
by BusinessClass

Singapore Airlines (SIA) har tillsammans med det Singapore baserade hälsomärket COMO Shambala lanserat speciellt framtagna rätter för utvalda flygningar från och med september 2019. Hälsorätterna är en del av det koncept SIA och COMO Shambala har tagit fram tillsammans för att förbättra resenärers välbefinnande och reseupplevelse.

Resenärer ombord kan se fram emot en meny av hälsosamma och smakfulla rätter, var och en särskilt framtagen för att ge kroppen näring och motverka den stress på kroppen som flygresan innebär. Ingredienser med mycket antioxidanter och mikronäringsämnen, som kiwi, yoghurt, rödbetor och jordgubbar, används i rätter som stärker immunsystemet och hjälper passagerarna att känna sig utvilade efter en lång flygning. Andra ingredienser hjälper cirkulationen och en god matsmältning för att göra resan mer bekväm. Första- och affärsklassresenärer kommer få tillgång till den mer hälsosamma menyn på utvalda linjer med avgångar från Singapore till Hong Kong, Frankfurt, London, Melbourne, Perth och Sydney. Rätterna kommer även finnas tillgängliga att förbeställas via ’Book the Cook’ för Första- och affärsklassresenärer samt Premium Economy på alla rutter med avgångar från Singapore. Introduktionen av dessa rätte framtagna i samarbetet med COMO Shambala läggs till SIAs expanderande hälsoprogram för att främja passagerarnas välbefinnande och komfort. SIA fortsätter sitt samarbete med den USA-baserade hälsoexpertisfirman Canyon Ranch för non-stoop flygningar mellan Singapore och USA. Från och med september i år kommer detta även inkludera de kommande non-stop flygningarna till Seattle, som har tagits emot väl.

Förutom hälsorätter, inkluderar även partnerskapet med COMO Shambhala olika hälsoartiklar utformade för att hjälpa resenärer att träna och utföra lämpliga övningar för att öka sitt välbefinnande, om det så är före, under eller efter flygningen. Artiklarna spänner över en rad olika ämnen och aktiviteter som meditation, andningstekniker för avkoppling och övningar som är lämpliga för långa perioder av inaktivitet. Dessa kommer att lanseras samtidigt med hälsorätterna och kommer uteslutande vara tillgängliga i Singapore Airlines mobilapp.  

More from BusinessClass.com