Singapore Airlines och Changi flygplats förlänger sitt populära transitprogram

31. Mar 2016
by BusinessClass

Singapore Airlines och Changi Airport Group har just förlängt det populära Changi transitprogram som ger SIA:s och SilkAirs kunder fördelar under transituppehåll på Changi Airport. I det nya avtalet, som löper fram till den 31 mars 2017, kan kunder som har transit via Changi Airport med SIA- och/eller SilkAir-biljetter lösa in en Changi Dollar Voucher (CDV), som värderas till antingen $20 eller $40, beroende på vilken flygplats man reste från. Singapore Airlines divisions Vice President Sales & Marketing, Mr Foo Chai Woo, säger: "Vi är mycket glada över att kunna utöka vårt samarbete med Changi Airport Group. SIA:s globala linjenät i kombination med det stora utbudet av förstklassiga produkter och erbjudanden som Changi Airport erbjuder är attraktivt för resenärer från hela världen."

Mr Lim Cheng Kiat, Changi Airport Group Senior Vice President, marknadsutveckling, säger: "Vi uppskattar att kunna fortsätta vårt samarbete med Singapore Airlines, som har stärkt vår popularitet hos resenärer i transit. Transitpassagerare på Changi Airport har tillgång till massor av shoppingmöjligheter, restauranger, barer och underhållning. Changis transitprogram gör det ännu enklare för SIA:s och SilkAirs gäster att utforska våra terminaler."

Vouchern är giltig i detaljhandeln, för mat och i servicebutiker i transithallen samt gemensamma utrymmen i terminal 1, 2 och 3. Den kan även lösas in mot två timmars tillträde till Ambassador Transit Lounge i Terminal 2 och 3. I loungen finns dusch, lätta förfriskningar och ett brett utbud av läsmaterial. Resenärer kan också se fram emot faciliteter som gratis wifi, biografer och tematrädgårdar samt Skytrain-transport och bussar som gör alla tre terminalerna lätta att nå.  

More from BusinessClass.com