Scandic Rubinen i Göteborg återöppnar efter omfattande renovering

22. May 2014
by BusinessClass

Imorgon 23 maj är det återinvigning av Scandic Rubinen på Avenyn i Göteborg efter en omfattande renovering och ombyggnad. Dessutom har en påbyggnad tillkommit på 5600 kvadratmeter. Detta innebär 109 nya dubbelrum, en ny lobby, nya restauranger, en eventvåning samt ett större gym och en större bastu. Dessutom öppnar en unik takterrass med bar både inomhus och utomhus Interiören har tagits fram i samarbete med Doos Arkitekter och stor vikt har lagts på inredningen med möbler av hög kvalitet och textilier unikt framtagna för hotellet. Den nya eventvåningen har plats för upp till 300 personer och passar för både små och stora möten samt för större events. I anslutning till lokalerna finns även en terrass. Takterrassen har utsikt över Avenyn och Evenemangstråket och rymmer även en köksträdgård där man odlar

 ätbara blommor, rabarber och kryddörter. Vid takbaren kommer det även finnas en speciell drinklista med ekologiska drinkar och med en signaturcocktail med ätbara blommor. "Mariegold" är namnet och består av lime, gin, jordgubbar, basilika toppat med mousserande och ätbara blommor som ringblomma, pensé och krasse.

- Det är med stor stolthet som vi nu på fredag kan inviga nya Scandic Rubinen. Vi har nu en tydligare position där känslan av det lilla hotellet möter stora och flexibla eventlösningar. Det i kombination med en ny unik takterrass menar vi kommer sätta hotellet på kartan även lokalt, säger Linda Abrahamsson, Hotelldirektör på Scandic Rubinen.

Scandic Rubinen Göteborg - Dubbelrum

Scandic Rubinen Göteborg - Takterrass

Scandic Rubinen Göteborg - Takterrass

Scandic Rubinen Göteborg - Konferensrum

More from BusinessClass.com