Scandic Hotel Europa återinvigs efter omfattande renovering

14. Oct 2014
by BusinessClass

Efter ett års renovering är nu ombyggnationen klar av Scandic Europa i Göteborg. Hela entréplanet har renoverats vilket inkluderar reception, lobby, restaurang och allmänna ytor. Även restaurang HAK har fått ett nytt utseende och har nu plats för 400 personer. Här finns även en livescen, chambre separé samt ett galleri för fotokon

st. I baren hittar man signaturdrinken Moonshine Punch som bland annat innehåller egenkryddad Bourbon, färskpressade juicer och svart te.

- Efter flera års planering och utvärdering är vi nu framme vid den efterlängtade premiären av nya Scandic Europa. Satsningen har gjorts grundligt och vi har inte lämnat något åt slumpen. Inga kompromisser vare sig när det gäller råvarorna i restaurangen eller de upplevelser som kommer att skapas för livescenen och fotogalleriet, säger Håkan Wegstedt, hotelldirektör på Scandic Europa. Maten på HAK är genuint tillagad med fokus på råvarorna. Namnkunnige köksmästaren Ola Andersson med team utlovar matupplevelser från tidig morgon till sen kväll.

Livescenen startar den 17 oktober och kommer inledningsvis besökas tio fredagar av Filip Adamo med showen C/O HAK. Inträdet är gratis.

Signaturdrinken Moonshine Punk i baren

More from BusinessClass.com