SAS öppnar ny rutt från Köpenhamn till Los Angeles

3. Sep 2019
by BusinessClass

I januari öppnar SAS en ny direktlinje från Köpenhamn till Los Angeles. Det innebär att rutten som SAS för närvarande flyger från Stockholm, Arlanda, till Los Angeles, flyttas till Köpenhamn och Kastrup från och med januari 2020. 

Tack vare flytten kommer rutten att opereras dagligen från och med slutet av mars, istället för sex dagar i veckan. Det innebär en förbättrad tillgänglighet till den amerikanska västkusten för resenärer från hela Skandinavien. – Det finns en stor efterfrågan från våra resenärer att flyga till Los Angeles från Köpenhamn som vi nu kan möta med en attraktiv tidtabell och dagliga avgångar för våra kunder från Köpenhamn, Öresundsregionen och men också från resten av Skandinavien, säger Karl Sandlund, kommersiell direktör på SAS. SAS kommer att flyga från Köpenhamn till Los Angeles från och med januari med goda anslutningsmöjligheter inte minst från Stockholm och Arlanda. – SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna optimera rutterna för våra passagerare, säger Karl Sandlund. Biljetterna kommer att vara bokningsbara från och med den 3:e september. De resenärer som redan har bokat en resa från Stockholm i januari 2020 och framåt kommer att bli ombokade via Köpenhamn till Los Angeles.

Från och med 13:e januari 2020 gäller följande tidtabell i lokal tid:

Flight SK931 avgår från CPH 09:35 och ankommer Los Angeles 12:15 samma dag. Flight SK932 avgår från Los Angeles 14:00 och ankommer CPH 10:10 dagen efter. Från och med den 31 mars opereras linjen sju dagar i veckan.

More from BusinessClass.com