SAS Arlanda-lounger stänger för ombyggnation - ny temporär "pop-up lounge" har öppnat i F-piren

11. May 2015
by Jacob

Nu har den efterlängtade utbyggnationen av SAS-loungerna på Arlanda inletts. De två loungerna SAS Lounge och SAS Gold Lounge kommer utökas till totalt 540 kvadrat och under perioden maj-augusti kommer därför en temporär lounge öppna i F-piren medan de existerande loungerna stänger i etapper.

SAS-loungen för guldkortsresenärer, SAS Gold Lounge, till vänster om receptionen, blir först med att stänga. Loungen kommer vara stängd från 15 maj och öppnar igen i mitten av juli. Under tiden hänvisas besökare till den temporära loungen eller till SAS-loungen (som normalt är för SAS Plus-resenärer) till höger om receptionen. SAS Lounge til höger om receptionen för SAS Plus-resenärer kommer vara stängd från mitten och juli och öppnar igen i början av september. Under tiden hänvisas loungebesökare till den temporära loungen i F-piren.

Ny pop-up lounge i F-piren

En temporär lounge, en "pop-up lounge" öppnar idag i F-piren, i Schengendelen av piren. Efter säkerhetskontrollen och den stora taxfreebutiken går man till höger och fortsätter rakt fram mot F-gaterna. Vid restaurangen Andersson Food & Akvavit svänger man till höger och finner ingången i hörnet. Loungen ligger granne med Menzies Executive Lounge. Pop-up loungen är 400 kvadratmeter stor och erbjuder trådlöst internet, tidningar och magasin, toaletter, reception och ombokningsmöjligheter samt ett begränsat utbud av mat och dryck. Loungen håller öppet från 11 maj till 31 augusti 2015.

SAS Pop-up lounge Stockholm Arlanda terminal 5 Tanken med pop-up loungen är att den ska bli ett alternativ under de tre månader som byggarbetena pågr istället för att samtliga loungebesökare ska trängas i på halva utrymmet mot idag.

More from BusinessClass.com